Η πρώτη προπόνηση του Εθνικού με τον αρχηγό και οι δηλώσεις για την επιστροφή

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Όχι μόνο επέστρεψε ο ιστορικός αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Άκης Σιδηρόπουλος, αλλά αμέσως στρώθηκε στη δουλειά! Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” φορώντας και πάλι τις φόρμες του και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, πριν την αναχώρηση για την Λαμία όπου αγωνίζεται το Σάββατο για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Volley League!

Πριν προλάβει να γίνει… παλαίμαχος, ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος κατάφερε να… επιστρέψει στην ενεργό δράση και από την εξέδρα να ξαναμπεί στο γήπεδο, να φορέσει εκ νέου την φόρα και το σορτσάκι και να ξεκινήσει πάλι τις πάσες στον… πασαδόρο στον αγώνα της Σύρου Γιώργο Παπάζογλου.

«Δεν θέλω να ξαναδώ αυτό το χάλι που είδα από την τηλεόραση το περασμένο Σάββατο κι έτσι αποφασίσαμε να ενεργοποιηθώ και πάλι για να βοηθήσω την κατάσταση», είπε στο sportsfeed και τον Δημήτρη Τυχάλα ο ιστορικός αρχηγός του Εθνικού, ο οποίος ναι μεν κατεβαίνει για ένα παιχνίδι αλλά δεν αποκλείεται να συνοδεύσει την αποστολή και στον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Φάτρα Ζλιν για το Τσάλεντζ Καπ (όπως έκανε άλλωστε και στην Εσθονία).

Όσο για το αν θα αντέξει και το πόσο θα τον επηρεάσει που είναι κομματάκι… απροπόνητος, ο Σιδηρόπουλος υπογράμμισε: «Μια χαρά θα είμαι… Ούτε πολλές προπονήσεις χρειάζεται ούτε τίποτα. Εξάλλου 8 μήνες πέρασαν, όχι 8 χρόνια», ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία του (κολλητού του και συνομιλήκου του) Γ. Παπάζογλου στο παιχνίδι της Σύρου, ρίχοντας την “μπηχτή” του και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το σίγουρο είναι ότι θα είμαι καλύτερος από τον Παπάζογλου».