Κι όμως είναι ακόμα ΕΔΩ! Επιστρέφει στα γήπεδα για έναν (και μόνο;) αγώνα ο Άκης Σιδηρόπουλος!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Βράδυ Σαββάτου, 3 Μαΐου 2014. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, λίγο πριν την στέψη του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη. Ο Σάκης Μουστακίδης περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου τον ΜΕΓΑΛΟ Γρηγόρη Σιδηρόπουλο και ένα ολόκληρο γήπεδο τον αποθεώνει. Είναι μια αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του, για τον φυσικό ηγέτη του Εθνικού, που έχει δηλώσει από πριν ότι αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Βράδυ Σαββάτου, 10 Ιανουαρίου 2015. Όλα δείχνουν ότι ο Άκης Σιδηρόπουλος επιστρέφει. Για την ακρίβεια δεν έφυγε ποτέ. Και στο γήπεδο είναι κάθε φορά, ακόμα και στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Εσθονία ταξίδεψε για να στηρίξει από κοντά την ομάδα που τον ανέδειξε και με την οποία αναδείχθηκε. Αλλά είναι αλήθεια ότι κανείς δεν υποπτευόταν ότι θα επέστρεφε στο γήπεδο, όπως ο “κολλητός” του Γιώργος Παπάζογλου, με τον οποίο μοιραζόταν μέχρι πέρυσι το δωμάτιο σε κάθε εκτός έδρας αποστολή της ομάδας.

Και όμως! Η ανάγκη που έχει προκύψει για πασαδόρο στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Λαμία, με δεδομένη την απουσία του Κίσιτς που εξακολουθεί να μην μπορεί να αγωνιστεί και του Σταύρου Κασαμπαλή, που θα βρίσκεται στην Ουγγαρία για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας, οδηγεί τους ιθύνοντες σε μια μεγάλη (και πιο εύκολη από αυτήν του Σάκη Μουστακίδη) επιστροφή. Αυτήν του Άκη Σιδηρόπουλου!

Όπως κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα συμβόλαιο στον Μουστακίδη, που λέγεται ότι πήρε μέχρι και φανέλα με το όνομά του στην Σύρο αλλά δεν μπήκε να παίξει λόγω αφενός της απαγόρευσης που υπάρχει σε επαγγελματίες προπονητές να είναι ταυτόχρονα και παίκτες (έπρεπε να παραιτηθεί από προπονητής) και αφετέρου της θέλησής του να μην συνεχίσει την παρωδία (την οποία όλοι έζησαν με ευθύνες σε όλες τις πλευρές), έτσι λέγεται ότι ο Εθνικός έχει κάνει τις σχετικές κινήσεις για να εξασφαλίσει την δυνατότητα να αγωνιστεί ο Σιδηρόπουλος – και να μην χρειαστεί να κάνει τον πασαδόρο στα 42 του ξανά ο Γιώργος Παπάζογλου.

Η φήμη που υπάρχει εδώ και λίγες ώρες στην Αλεξανδρούπολη έγινε δημοσίευμα στο volleynews αργά το βράδυ της Τετάρτης και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις την Πέμπτη για τη μεγάλη επιστροφή του Σιδδηρόπουλου, που θα ξαναφορέσει την φανέλα του Εθνικού για το ματς με την Λαμία,  για να αντικαταστήσει ως πιστός “στρατιώτης” της ομάδας τους Κίσιτς και Κασαμπαλή.  Η λογική λέει πως η εμφάνιση του 42χρονου πασαδόρου θα είναι μία και μοναδική, καθώς μετά θα επιστρέψει ο Κασαμπαλής. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί το ίδιο και με τον Κίσιτς…

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΪΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014 ΣΤΟ THRAKISPORTS