Παράτησε τον ΑΟΟ και επέστρεψε στον Άρη για τέταρτη φορά ο Νικηφορίδης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ενώ φήμες έλεγαν οτι ο Στέλιος Νικηφορίδης θα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ορεστιάδας στο Ζηρίνειο, εναντίον της Κηφισιάς, αφού προπονούνταν την περίοδο των γιορτών στην Ορεστιάδα, τελικά άλλαξε απόφαση και επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, τον Άρη (τέταρτη επιστροφή στου κίτρινους, αν θεωρήσουμε φυγή τη δίμηνη αποχή του) και θα τους ενισχύσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και κυρίως στον “κιτρινόμαυρο” παιχνίδι τελικό ανάμεσα στους αποδεκατισμένους, ΑΕΚ και Άρη στην Αθήνα. Μάλιστα αγωνίστηκε και σε φιλικό εναντίον του Ηρακλή την Τετάρτη απόγευμα.

Θυμίζουμε ο Στέλιος Νικηφορίδης είχε αποχωρήσει στις 14 Νοεμβρίου από τον Άρη, αφού επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ενώ το τελευταίο διάστημα, από τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, ο 34χρονος ακραίος εκανε προπονήσεις με την ομάδα της Ορεστιάδας, ωστόσο δεν τα βρήκε με την ομάδα του Έβρου και όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί ξανά στα χρώματα του Άρη.

Ο έμπειρος ακραίος περίμενε την αποδέσμευσή του από τους «κιτρινόμαυρους» για να αγωνιστεί στον ΑΟΟ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και οι οικονομικές αιτιάσεις του Άρη για να τον αφήσει ελεύθερο ανέβασαν το κόστος της μεταγραφής. Όπως έγραψε το volleynews, o Νικηφορίδης αγωνίστηκε με την κίτρινη φανέλα στο νέο φιλικό παιχνίδι μεταξύ Άρη και Ηρακλή, διάρκειας τριών συνολικά σετ, στο οποίο νίκησε ο Άρης με 2-1 (18-25, 25-22, 23-25).