Ο Πελαργός ήρθε με τον Αγιο Βασίλη την Πρωτοχρονιά και… έκανε θείο τον Ράιτς!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Η Πρωτοχρονιά και ο Άγιος Βασίλης ήρθαν την ακριβώς πριν μια εβδομάδα, φέρνοντας τα δώρα, αλλά μαζί ήρθε και ο… Πελαργός φέρνοντας το καλύτερο δώρο Πρωτοχρονιάς για τον ακραίο της Τερουέλ, πρώην άσο του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα γνωστό στους παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ντάνιελ Γκάλιτς, που έγινε μπαμπάς ενός υγιέστατου αγοριού.

 

Κατά συνέπεια, ο Ιβάν Ράιτς έγινε θείος. Βλεπετε, η σύζυγος του Γκάλιτς, Καταρίνα, είναι η αδελφή του κροάτη πρώην διαγώνιου του Εθνικού. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, στις αρχές της περσινής σεζόν ο Γκάλιτς είχε έρθει για αρκετές εβδομάδες στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξενούνταν από τον Ράιτς, προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Μουστακίδη με τον Εθνικό, μέχρι που πήγε στον Παναθηναϊκό.

Ο Ματέι –όπως θα ονομάσουν το νέο μέλος- από τώρα φαίνεται να ψάχνει ποια θέση θα έχει στα τάραφελξ αφού με μπαμπά τον Γκάλιτς και θείο τον Ράιτς δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μυήσουν στο βόλεϊ. «Θέλω όλοι το 2015 να αισθανθείτε την ευτυχία και τη χαρά που έζησα σήμερα που έγινα περήφανος μπαμπάς του νεαρού Ματέι! Καλή χρονιά», ανέφερε στο μήνυμά του στο facebook ο Γκάλιτς!