Με νέο προπονητή έρχεται στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός! Οριστικό τέλος ο Μίτσελ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/1), καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ το τέλος της συνεργασίας του με τον Μίτσελ. Το κλίμα για τον ισπανό προπονητή είχε ήδη «βαρύνει» από τις τελευταίες εμφανίσεις τις ομάδας στο πρωτάθλημα και έτσι θα έρθει με νέο προπονητή στην Ξάνθη, είτε αν δεν προλάβουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, υπηρεσιακό.

 

Έτσι κι αλλιώς όλα έδειχναν πως το τέλος της κοινής πορείας των δυο πλευρών δεν ήταν μακριά κι όσο περνούσαν οι μέρες «φούντωναν» τα σενάρια που ήθελαν το… διαζύγιο να εκδίδεται πριν καν τη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας του 2015. Έτσι ο Μίτσελ, που έτσι κι αλλιώς θα αποτελούσε παρελθόν αν έφευγε από τα Πηγάδια με σκυμμένο το κεφάλι, όπως συνέβη με τους έτερους διεκδικητές του τίτλου ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, έφυγε τελικά πριν προλάβει να ανέβει στην Θράκη.

Στην επίσημη ανακοίνωση από τους διοικούντες του Ολυμπιακού αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές των ιθυνόντων της ΠΑΕ με υποψήφιους αντικαταστάτες του 51χρονου τεχνικού και όπως ολα δείχνουν ο… εκλεκτός της διοίκησης για τα ηνία της ομάδας θα είναι από την αγορά του εξωτερικού. Και όταν λέμε εξωτερικού, εννοούμε ξένο που δεν προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα.