ΕΠΣ Ξάνθης: Παραίτηση έκπληξη στην Θαλασσιά, παρελθόν ο Αντώνης Μπαμπαλής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Αναγέννησης Θαλασσιάς που μετά την εντυπωσιακή νίκη με 4-1 επί του Αστέρα Μαγικού πληροφορήθηκαν πως ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μπαμπαλής παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, και αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Αναγέννησης Θαλασσιάς.

Το έργο του Αντώνη Μπαμπαλή κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο στην ομάδα της Αναγέννησης την οποία σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο κατάφερε να διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και όπως πέρσι όλη την σεζόν έτσι και στο τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα της Θαλασσιάς να είναι ανταγωνιστική για την πρώτη θέση.

Η ομάδα της Θαλασσιάς να θυμίσουμε πως πέρσι μετά από ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα διεκδίκησε την πρώτη θέση, τερματίζοντας τελικά στην δεύτερη ενώ έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Φέτος η ομάδα της Αναγέννησης μετά το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται στην δεύτερη θέση τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου, και μετά την εμφατική νίκη επί του Αστέρα Μαγικού με 4-1 ο κ. Μπαμπαλής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας για προσωπικούς λόγους, θέλοντας να διαθέσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του και να ηρεμήσει.

Πλέον η ομάδα της Αναγέννησης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή με το ερχόμενο ματς (ντέρμπι κορυφής) με τον Άρη Αβάτου την Κυριακή στα Μάγγανα να είναι ιδιαίτερα οριακό, ειδικά μετά την αποχώρηση του Πέτρου Σαρηγιαννίδη.