Επιβεβαιώνονται οι συζητήσεις του Σάκη Τσιώλη για να αναλάβει την Εθνική Ομάδα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Το όνομα του τέως προπονητή της Ξάνθης Σάκη Τσιώλη ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για την διαδοχή του Κλαούντιο Ρανιέρι και σύμφωνα με το karditsasportiva, ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ήδη πραγματοποιήσει διερευνητική επαφή μαζί του.

 

Το ThrakiSportS είναι σε θέση να γνωρίζει εδώ και ένα μήνα ότι πράγματι ο καρδιτσιώτης τεχνικός επιβεβαιώνει στο περιβάλλον του ότι είχε μια ανεπίσημη κουβέντα με την ΕΠΟ για την Εθνική Ομάδα, ωστόσο πέρα από αυτό ουδέν παραπάνω έχει συμβεί, δεδομένων και των διοικητικών εξελίξεων στην ομοσπονδία.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ήθελαν μια πρώτη κουβέντα μαζί του, προκειμένου να τον βολιδοσκοπήσουν και στη συνέχεια να εξετάσουν και κάποιες επιλογές στο εξωτερικό, πριν πάρουν την τελική τους απόφαση. Αυτή τη στιγμή, πάντως, επίσημη μορφή δεν μπορεί να πάρει καμία κρούση σε τεχνικό, αφού δεν υπάρχει πρόεδρος!

Είναι άγνωστο με ποια διάθεση θα κινηθεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης που όλα δείχνουν ότι θα διαδεχθεί τον Σαρρή, ωστόσο αυτή θα είναι πιθανότατα και η πρώτη απόφαση που θα κληθεί να πάρει. Αν δηλαδή θα αναθέσει στον τέως τεχνικό της Ξάνθης την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, έστω και αν αυτό θα είναι με μορφή υπηρεσιακού για το κρίσιμο ματς με την Φινλανδία.