Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων: Όσα έγιναν στον αγώνα των Νέων ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή:  Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στο Ενωσιακό γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής η ομάδα νέων της ΕΠΣ Θράκης μετά από εκπληκτική εμφάνιση κέρδισε με 4-0 την αντίστοιχη της Ξάνθης, σε εξ αναβολής αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων.

 

Στο 28΄ ο Κιοσσές με ατομική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή των Ξανθιωτών όπου ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Αυτό το εκτέλεσε ο Κελεσίδης και άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0. Στο 33΄ με ατομική προσπάθεια και πλασέ ο Μητιούρης έκανε το 2-0 ενώ πέντε λεπτά μετά, στο 38΄και πριν κλείσει το ημίχρονο, μετά από ωραία καλοδουλεμένη «κομπίνα» μεταξύ των Κελεσίδη-Πεχλιβανόπουλου από κόρνερ ο Δεληγκιώζη με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Θράκης ξεκίνησε επίσης δυναμικά και στο 53΄ ανατράπηκε ο Πεχλιβανόπουλος, το πέναλτι εκτέλεσε ο Κελεσίδης και έτσι διαμορφώθηκε το 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Την συνάντηση διηύθυνε ο Χρήστος Δρούζας με βοηθούς τους Γιάννη Δρακίδη και Ιωάννη Ζηλούδη (τους βλέπετε στην φωτο της εφημερίδας “Περισκόπιο” από την έναρξη της αναμέτρησης, μαζί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων).

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Πριτσίδης, Αλεξίου, Τεκελής, Ξανθοπουλίδης, Θεοδωρίδης, Πεχλιβανόπουλος, Μηντιούρης (52΄ Πουρνάρας), Μουμίν Μέρτ, Κιοσσές, Κελεσίδης (70΄ Ογουζχάν), Δεληγκιώζης (64΄ Χιλμή). 

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Σπυριδόπουλος): Βαρελάς, Κιολέϊδης, Λυκίδης, Λαζαρίδης Νίκος, Τενεκές, Λαζαρίδης Δαβίδ, Τσιλιγκίρης (64΄ Μαμαλίκατζης), Μαρκοσιάν, Τσαπάρης, Αγγελάκης (64΄ Ξενοκώστας). 

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Νέων
ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Καβάλας  0-0
ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης  4-0
ΕΠΣ Έβρου   Ρεπο

Βαθμολογία
1. Ε[Σ Καβάλας (5)    10
2. ΕΠΣ Δράμας* (4)    7
3. ΕΠΣ Θράκης* (4)    7
4. ΕΠΣ Έβρου (4)     6
5. ΕΠΣ Ξάνθης  (5)      1

* Οι ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Δράμας έχουν απο ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η ΕΠΣ Έβρου είανι η μόνη που έκανε και  τα δύο ρεπό της.