Πάνω από 300 παιδιά στην γιορτή του βόλει στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής 

– Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για το 4ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου.

 

Περισσότερα από 300 αγόρια και κορίτσια για δύο ημέρες διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, το Βόλεϊ, στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που δημιούργησε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, που ήταν συνδιοργανωτής του Τουρνουά, στο Κλειστό Γυμναστήριο ”Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Στο τουρνουά, που ήταν μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με μουσική επένδυση από DJ και με χριστουγεννιάτικα γλυκά για τους συμμετέχοντες, έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια από 6 σωματεία που καλλιεργούν το Βόλεϊ στην περιοχή τα οποία και ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των διοργανωτών. Εκτός από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις Αμαζόνες Μαΐστρου έλαβαν μέρος η Νίκη Αλεξανδρούπολης, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, η Θύελλα Φερών και ο Έβρος Σουφλίου.

Το Σάββατο 20/12/2014 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μεταξύ 12 ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων (που δεν συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα). Τα κύπελλα, μετά από συναρπαστικούς αγώνες, κατέκτησαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τους παμπαίδες και η Νίκη Αλεξανδρούπολης για τις παγκορασίδες.

Την Κυριακή 21/12/2014 αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ μεταξύ 52 ομάδων αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού Σχολείου. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν ο νικητής στα αγόρια ενώ το κύπελλο στα κορίτσια, μετά από έντονο συναγωνισμό, κατέκτησαν οι Αμαζόνες Α.Ο. Μαΐστρου.

Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης κ. Μαρίνος Κυριάκος. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου ως συνδιοργανωτής, εκτύπωσε τις αφίσες του τουρνουά και αθλοθέτησε τα αναμνηστικά διπλώματα, που δόθηκαν σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες.