Προτάθηκε σε Ξάνθη και Πανθρακικό ο Σκούρτης αλλά οδεύει εκτός Θράκης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Βασίλης Σκούρτης πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν (10 συμμ./4 γκολ) με την Νίκη Βόλου και είναι από τους λίγους διασωθέντες στο… ναυάγιο των «κυανόλευκων». Λογικό κι επόμενο, λοιπόν, να έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ειδικά από την στιγμή που οι Βολιώτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό διάλυση.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι σχετικές προτάσεις για πιθανή εκδήλωση ενδιαφέροντος έφτασαν τόσο στην Ξάνθη όσο και στον Πανθρακικό με αμφότερες τις δυο ομάδες της Θράκης για διαφορετικούς λόγους να βλέπουν θετικά την απόκτησή του. Ο μεν Πανθρακικός ψάχνει έναν επιθετικό ο οποίος να μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον (τραυματία) βραζιλιάνο Ιγκορ, ενώ στην Ξάνθη προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μικρή σχετικά ηλικία του παίκτη.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει αποστείλει ήδη εξώδικο προς την ΠΑΕ με το οποίο ζητούσε μέχρι την περασμένη Παρασκευή (26/12) να ενημερωθεί επισήμως για τα τεκταινόμενα και το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα, προκειμένου να κοιτάξει να διασφαλίσει το μέλλον του. Ωστόσο στο ίδιο διάστημα φέρεται να έψαχνε την επόμενη μέρα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και λέγεται ότι ήδη την έχει βρει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλες τέσσερις ομάδες πέραν της Ξάνθης και του Πανθρακικού περιμένουν στην… γωνία τις εξελίξεις καθώς έχουν τον Σκούρτη στην μεταγραφική τους ατζέντα τον Σκούρτη. Μεταξύ των ενδιαφερόμενων είναι και οι ΟΦΗ και Πανιώνιος, με τον νεαρό να έχει φορέσει και κατά το παρελθόν την φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ωστόσο λέγεται ότι φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ και εναλλακτικά ο Παναθηναϊκός, που επίσης φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι εξελίξεις θα τρέξουν αφότου οριστικοποιηθεί τι θα γίνει με τη Νίκη Βόλου…