Κοινή φωτό Λοντίγκιν και Μπαϊκαρά με… φίλους, στις εξέδρες των Πηγαδίων

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Η φωτογραφία τραβήχθηκε πριν μια εβδομάδα, στις εξέδρες των Πηγαδίων, κατά την διάρκεια της τεσσάρας της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού, αλλά έστω και μια εβδομάδα μετά έχει την δική της σημειολογία. Καθώς εικονίζει δυο πολύ αγαπητά πρόσωπα στην Θράκη, μαζί με κάποιους κοινούς φίλους τους, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί. Τον Γιούρι Λοντίγκιν και τον Ντενίζ Μπαϊκαρά.

 Ο Λοντίγκιν δεν ανήκει πια στο δυναμικό της Ξάνθης, αγωνίζεται με απολύτη επιτυχία εδώ και ενάμισι χρόνο στη Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης αλλά πού τον χάνεις, που τον βρίσκεις, όλο στην Ξάνθη βρίσκεται. Και πώς να μην βρίσκεται. Ξανθιώτης αισθάνεται, εδώ είναι οι φίλοι του, οι παρέες του, η γυναίκα και το παιδί του. Με την ευκαιρία της διακοπής του ρωσικού πρωταθλήματος (που είναι αρκετά μεγάλη λόγω του χειμώνα), ο Γιούρι έχει σχεδόν ένα δεκαήμερο που είναι στην Ξάνθη και θα παραμείνει αρκετές μέρες ακόμα. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, εντός των ημερών έχει προγραμματίσει και την βάφτιση της κόρης του, ένα χρόνο μετά τον πολιτικό γάμο που τέλεσε στο δημαρχείο της Ξάνθης.

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά επίσης εντοπίζεται πιο συχνά ως προς τις εξόδους του στην Ξάνθη παρά στην Κομοτηνή, αν και κοντεύουν σχεδόν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στην άλλη μεγάλη ομάδα της Θράκης, πέρα από την Skoda Ξάνθη. Λογικό και επόμενο λοιπόν, σε ημέρα που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Πανθρακικόπ, να βρεθεί στα Πηγάδια για να απολαύσει ένα από τα σημαντικά ματς της αγωνιστικής και μαζί να δει παλιούς συμπαίκτες. Άλλωστε την Ξάνθη δηλώνει ως τόπο διαμονής ο αγαπητός σε όλους Ντενίζ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό αυτήν την περίοδο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο “Ελ Θράκικο”.

Όταν όμως και οι δύο αυτοί παίκτες συμπίπτουν στην ίδια κερκίδα, είναι λογικά όσοι βρίσκονται τριγύρω να αναζητήσουν μια φωτογραφία μαζί τους. Ιδού τα αποτελέσματα…