Το pregame του παιχνιδιού Πανθρακικός- Βέροια (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο Πανθρακικός υποδέχεται τη Βέροια με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη έχοντας όμως διαφορετικούς λόγους φέτος στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα για τον Πανθρακικό έχουν φέρει την ομάδα της Κομοτηνής σε οριακό σημείο. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με τις θέσεις της παραμονής να απέχουν τρεις βαθμούς (15:00, LIVE ThrakiSportS).

Η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη 16η θέση  με 11 βαθμούς σε 14 αγώνες, έχοντας 6 παιχνίδια στη Κομοτηνή με απολογισμό 2 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και εκτός έδρας σε 8 αγώνες έχει μια ισοπαλία στη Λιβαδειά και επτά συνεχόμενες ήττες.

Η Βέροια φέτος με τους λάτιν παίχτες και την τεχνική της ηγεσία υπό τον ισπανό Γκρανέρο να θέλει να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, είναι η εκπληξη του πρωταθλήματος, και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Ξάνθη έχοντας 24 βαθμούς. Ωστόσο οι επιτυχίες της είναι κυρίως στη Βέροια όπου σε επτά αγώνες έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ μακριά από την Ημαθία έχει ΄1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. 

Αυτή θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Βέροια στην Κομοτηνή για το πρωτάθλημα της Super League, με τον Πανθρακικό να έχει 1 νίκη και 1 ήττα και τέρματα 1-1,ενώ έχουν αναμετρηθεί και για το κύπελλο με τους πράσινους να επικρατούν 1-0.  Στη Βέροια ο Πανθρακικός έχει 1 ισοπαλία και 1 ήττα με τέρματα 0-2, ενώ κέρδισε μια φορά στο κύπελλο με 1-0. Ωστόσο οι ομάδες έχουν συναντηθεί πολλές φορές από τη σεζόν 1969-1970 σε Β΄και Γ’ εθνική με τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή να έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε  ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από την Αργολίδα, με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας) και Νικόλαο Φαντόπουλο (Πειραιά).Ο Ιωαννίδης φέτος έχει σφυρίξει τον Πανθρακικό στο 0-0 με τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική στο ΔΑΚ, ενώ σε 4 αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει τον Πανθρακικό οι πράσινοι της Κομοτηνής έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 15:00 και μεταδίδεται ζωντανά τηλεοπτικά από τη Nova και διαδικτυακά με live text από το ThrakiSportS.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ