Σε ξενοδοχείο του Διδυμοτείχου διανυκτερεύει η 17μελής αποστολή του Άρη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σε ξενοδοχείο του Διδυμοτείχου διανυκτερεύει η αποστολή του Αρη, η οποία το μεσημέρι αναχώρησε για τον Έβρο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τον Έβρο Σουφλίου για το τελευταίο ματς του 2014.

Αυτή είναι η πιο μακρινή μετάβαση του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από τις πιο επικίνδυνες, καθώς το Σουφλί μπορεί να μην τα έχει πάει εξαιρετικά στην έδρα του καθώς μετρά αρκετά στραβοπατήματα, ωστόσο παραμένει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πάουλο Κάμπος, κατήρτισε 17μελή (!) αποστολή, καθώς πήρε μαζί του τους εξής: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.   

Αντιθέτως, δεν έχουν έρθει στην Θράκη οι Παναγιώτης Ατματσίδης και Μίλτος Λιόνης (αμφότεροι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών τους), οι επίσης τραυματίες Νίκος Γκόλιας, Αλέξανδρος Χιντασέλι, Κυριάκος Μαζουλουξής καθώς και ο ανέτοιμος Ηλίας Σταυρόπουλος.

Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Δημήτρης Σουνάς, που εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα του Άρη.