Πάγωσαν τα χαμόγελα για Δανίδη και Καμπιώτη! Ανακοινώθηκε το τέλος τους από τον Εθνικό…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Στη λύση συνεργασίας με δύο παίκτες προχώρησε αιφνιδιαστικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον σύλλογο. 

Ο λόγος για τους Άγγελο Καμπιώτη που ήρθε από το Σουφλί και στα πρώτα παιχνίδια αγωνιζόταν βασικός και τον τραυματία κομοτηναίο ποδοσφαιριστή Σάκη Δανίδη. Οι δύο αποτελούν παρελθόν, με τη διοίκηση του Εθνικού να τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους, αλλά είναι σίγουρο ότι τα χαμόγελα στους δυο παίκτες (που βλέπουμε στην φωτογραφία που κοινοποίησε ο ίδιος ο Εθνικόςμε την σχετική ανακοίνωση) έχουν παγώσει.

Η είδηση προκαλεί αίσθηση. Μάλιστα για τον Δανίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στη προπόνηση της ομάδας την ημέρα των γενεθλίων του, η ομάδα είχε δηλώσει τις ευχές της και τη συμπαράστασή της. Γεγονός είναι ότι από εκείνον τον τραυματισμό, ο Δανίδης δεν επανήλθε ποτέ. 

Όσο για τον Καμπιώτη, είχε προαναγγελθεί από το Νίκο Ουσταμπασίδη η παραδειγματική τιμωρία του μετά το πολυσυζητημένο τέρμα με τον Πανσερραϊκό στο “Φώτης Κοσμάς” και ιδίως τον έξαλλο και κατά πολλούς προκλητικό πανηγυρισμό του, είχε καθίσει στον πάγκο στις επόμενες αναμετρήσεις, ουδείς όμως γνωρίζει αν η απόφαση για την λύση της συνεργασίας μαζί του έχει να κάνει με αυτήν την τιμωρία.

Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές ότι η λύση της συνεργασίας που ανακοινώνεται δίνεται κοινή συναινέσει. Άγνωστο είναι αν οι δύο παίκτες έχουν βρει τους επόμενους προορισμούς στην καριέρα τους, σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ελεύθεροι να πάνε από 1ης Ιανουαρίου όπου θέλουν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Καμπιώτη και Σάκη Δανίδη. Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να τους ευχαριστήσει για τη μέχρι τώρα προσφορά και συνεργασία και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία και τύχη και κάθε τους μελλοντική επιλογή».