Ο Κασδοβασίλης νέος περιφερειακός προπονητής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο Χρυσουπολίτης Αντώνης Κασδοβασίλης είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Φοιρού στον πάγκο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και υπεύθυνος για τις μεικτές ομάδες.

Ο Γιώργος Φοιρός που είχε αναλάβει το καλοκαίρι παραιτήθηκε για να αναλάβει τον Ηρακλή Ψαχνών, αφήνοντας κενό τον πάγκο της Περιφέρειας, με τους αρμόδιους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αντικαθιστούν τον έμπειρο τεχνικό με τον πρώην προπονητή του Νέστου Χρυσούπολης.

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης γεννήθηκε στην Χρυσούπολη στις 13 Ιανουαρίου του 1958, σαν ποδοσφαιριστής αγωνιστικέ σε Πανδραμαϊκό, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό, Λεβαδειακό και την Δόξα Βύρωνα οπού έκλεισε την καριέρα του. Από το 1997 μπήκε στον χώρο της προπονητικής δουλεύοντας σε Κερατέα, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Ακράτητο, Αχαρναϊκό και την περσινή σεζόν στα μέσα του Γενάρη ανέλαβε τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης οπού έμεινε μέχρι της 14 Απριλίου. Ο Κασδοβασίλης έχει εργαστεί επίσης ως βοηθός προπονητή σε Ολυμπιακό και Δόξα Δράμας, ενώ στους «μαυραετούς» διατέλεσε και τεχνικός διευθυντής.