Κόντρα της ΑΕ Κομοτηνής με τον Έβρο Σουφλίου για το Κύπελλο Ελλάδος

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Την ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενεί ο Έβρος Σουφλίου στην μοναδική αναμέτρηση που διεξάγεται στην Θράκη για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Πρόκειται για αγώνα που ουσιαστικά δεν προέκυψε από κλήρωση αλλά με ορισμό έπειτα από αξιοποίηση των γεωγραφικών κριτηρίων αλλά και της απόφασης γηπεδούχο σωματείο να είναι πάντα αυτό που βρίσκεται σε κατώτερη κατηγορία.

 

Η αναμέτρηση αναβιώνει τις περσινές μάχες των δύο συλλόγων που έδωσαν μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Α2 Κατηγορία, κάτι που τελικά κατάφερε η ομάδα της Κομοτηνής. Ο αγώνας Εβρος Σουφλίου – ΑΕ Κομοτηνής είναι νοκάουτ, διεξάγεται στις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης και θα τον διευθύνουν οι Μαργαριτίδης και Τζεπκινλής.

Αναλυτικά τα ζευγάρια σε αυτήν την φάση του κυπέλλου:  ΟΦ Γέρακας – ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΚ Ζωγράφου – ΑΣ Ιωνικός, Απόλλων Κ. – ΓΣ Κοζάνης,  ΦΕΣ Αριστοτέλης – ΠΣΦ Συκεών, ΑΜΣ Νέστωρ – ΜΑΣ Νίκη, ΟΠΑΙ Περσέας – Πήγασος Πολίχνης, ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου – ΣΦΠ Χανίων, ΑΕ Αρμενίων – Εθνικός ΟΦΠΦ, ΑΕ Ευρυπίδης – ΑΠΣ Κύζικος, ΣΦΑΜ Φοίβος – ΓΣ Απόλλων, Χερονάσιος ΑΟΧ – ΟΠ Ρεθύμνου,Καλαμάτα 80 – Παναχαϊκή, ΕΑ Πατρών – ΦΟΝ Ομόνοια, Άρατος 1893 ΑΟ Κιάτου – ΑΟ Ακρίτας,   ΦΣ Λαμίας – ΑΣ Αργώ,  ΑΣ Μακεδονικός – ΧΑΝΘ, ΑΣΑ Έβρος – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής,   ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ροδίων Άθλησις, ΑΓΟ Ευρυάλη – ΑΟ Αστέρας Νίκαιας.