Ξεκινά προπονητική καριέρα ο Ανδρεάδης! Θα κοουτσάρει την (αποδεκατισμένη) ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ξεκινά προπονητική καριέρα. Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Κυριακής, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη οδικώς το πρωί της Δευτέρας μαζί με άλλους πέντε παίκτες και τέσσερις πιτσιρικάδες της ακαδημίας και θα καθίσει στον πάγκο του δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον δικέφαλο του βορρά, το βράδυ της Δευτέρας στο παλατάκι της Πυλαίας.

 

Όπως ανακοινώθηκε, η αναχώρηση (οδικώς) της αποστολής της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ , που θα αρχίσει στις 19:00 στο κλειστό της Πυλαίας, προγραμματίστηκε για το πρωί της Δευτέρας στις 8.00. Αυτό σημαίνει ότι θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο οι παίκτες – και θα παρακαλάνε να μην πάθει κανά λάστιχο το πούλμαν και αργήσουν!!!

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν 6 παίκτες της ανδρικής ομάδας, ενώ των οποίων οι Εβρίτες Ανδρεάδης και Δημητρούδης (οι άλλοι είναι οι Ίλιτς, Ωρολογάς, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος) καθώς και 4 παίκτες από τις Ακαδημίες (Πυρόπουλος, Καραγιώργος, Απερανθύτης και Τσάλλας)  προκειμένου να συμπληρωθεί 10αδα.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, “ο Χόρχε Ελγκέτα δεν δέχθηκε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα εναντίον του ΠΑΟΚ θα κοουτσάρει ο Ανδρέας Ανδρεάδης”. Κατά συνέπεια, έχουμε την πρώτη επισήμως προπονητική απόπειρα του Ανδρεάδη, που ουσιαστικά θα εκτελέσει χρέη παίκτη – προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελγκέτα απολύθηκε στα μέσα της εβδομάδας και επαναπροσλήφθηκε το Σάββατο, με αυτές τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζει το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. 

Στη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Επισκοπή και της σαρωτικής επικράτησης με 7-0, στην οποία σύσκεψη συμμετείχαν οι Ανδρέας Ανατολιωτάκης, Ευάγγελος Ασλανίδης και Γιώργος Κατσαδήμας, συζητήθηκε το «τελεσίγραφο» των παικτών για άμεση εξόφληση όλων των οφειλών (ύψους περίπου 100.000 ευρώ).

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση του ΤΑΑ ΑΕΚ μέσω του facebook, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να γίνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι και προκειμένου η ομάδα να αποφύγει τις συνέπειες της μη συμμετοχής της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τέθηκε σε εφαρμογή το «Σχέδιο Β».

Περαιτέρω εξελίξεις στο τμήμα θα δρομολογηθούν μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα παραμένει, η ΑΕΚ καταταλαιπωρημένη θα πάει μόνο για να μην μηδενιστεί στην Θεσσαλονίκη, το μέλλον της παραμένει αβέβαιο και μέχρι τότε, ο Ανδρεάδης γίνεται προς ώρας πρώτος προπονητής!!!