Ένας αμφίβολος για τον Εθνικό που ταξίδεψε το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Εθνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αλεξανδρούπολη ενόψει του δευτεριάτικου εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΜΕΝΤ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Volley League.

Ειδικότερα η αποστολή της Εβρίτικης ομάδας ταξίδεψε το απόγευμα με λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ αλλά έχοντας στα ύψη την ψυχολογία μετά την πρώτη του σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη επί της Σέλβερ Ταλίν στην Εσθονία για τους 32 του Τζαλεντζ Καπ.

Ο προπονητής των Θρακιωτών Σάκης Μουστακίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς επέστρεψε και ο Γρηγόρης Κοντοστάθης μετά την παρουσία του στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων. Ωστόσο ο Μπόζινταρ Τσουκ είναι αμφίβολος αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον δικέφαλο που επιβαρύνθηκε από την συμμετοχή του την Πέμπτη στην Εσθονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ΜΕΝΤ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί την Δευτέρα 8/12 στις 18:00 το απόγευμα με ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS.