Ένταση στα Πηγάδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ και Αστυνομία μετά τη λήξη και την ήττα από Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μικρή ένταση υπήρξε ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις αστυνομικές δυνάμεις, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον δικέφαλο στα Πηγάδια και την επιβλητική νίκη της θρακιώτικης ομάδας. Γρήγορα πάντως επικράτησε η ψυχραιμία και τα πνεύματα ηρέμησαν χωρίς να υπάρξει παραπάνω παρεκτροπή.

 

Νωρίτερα, προς το τέλος του παιχνιδιού μικρή ένταση υπήρξε και στα επίσημα, κάτω από τα δημοσιογραφικά, καθώς έγινε αντιληπτό από φιλάθλους της Ξάνθης ότι υπήρχαν εκεί και οπαδοί του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν άρεσε πολύ και εκφράστηκαν παράπονα προς την διοίκηση της ομάδας, όπως αναφέραμε και στο live της αναμέτρησης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πυρσοί που άναψαν στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, είναι κάτι που αναγράφεται στο φύλλο αγώνα και κατά συνέπεια, στον δικέφαλο θα πρέπει να αναμένουν σχετικό πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή και την πειθαρχική της Super League.

Η απογοήτευση για την χαμένη ευκαιρία να βρεθούν στο +7 από τον Ολυμπιακό είναι εμφανής στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ – αλλά στο πρωτάθλημα μετέχουν και άλλες ομάδες και η Skoda Ξάνθη έδωσε ένα μάθημα σε όσοιυς το ξεχνούν αυτό με την εμφατική νίκη που πέτυχε.