Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την απόφαση να κατέβει εκ νέου ως υποψήφιος αλλά αυτή την φορά από διαφορετικό πόστο πήρε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος, μετά από «πιέσεις και παραινέσεις των έτερων μελών της ΕΠΣ αλλά και αρκετών σωματείων», όπως ο ίδιος είπε.

Ο κ. Σπυριδόπουλος μίλησε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Κανάλι 6, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, και τόνισε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση και να κατέβει εκ νέου ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές στην Ένωση.

Ο Νίκος Σπυριδόπουλος δεν ανακοίνωσε το όνομα του επικεφαλής αλλά ούτε και τους υπόλοιπους υποψηφίους  του συνδυασμού που θα κατέβει, με το μόνο σίγουρο να είναι πως δεν θα είναι η παράταξη του κ. Πανίδη. Πράγμα που σημαίνει ότι στις εκλογές του Φεβρουαρίου πάμε με τουλάχιστον δύο αντίπαλες παρατάξεις, αν και οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο.

Υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες ο Νίκος Σπυροδόπουλος πριν είχε παραιτηθεί από την θέση του προέδρου για προσωπικούς λόγους, παρέμεινε όμως στο ΔΣ της ΕΠΣ. Βρίσκεται στα κοινά της Ένωσης 22 χρόνια με τα 7 εξ’ αυτών ως πρόεδρος, με την προσφορά του και την αγάπη  στον χώρο  του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να είναι μεγάλη και δεδομένη.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο κ. Σπυριδόπουλος θα είναι καλεσμένος στον “Αθλητικό Παλμό” της ερχόμενης Παρασκευής (12 Δεκεμβρίου), που θα μεταδοθεί στο Κανάλι 6 λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, και αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Δείτε το βίντεο

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/UE3eJ0EC91U” frameborder=”0″ allowfullscreen]