Α2 Ανδρών: Ένα σετ μόνο πάλεψε η ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στον Ηρακλή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ΑΕ Κομοτηνής από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας της Ροδόπης. Οι παίκτες του Τρύφωνα Εξάρχου προσπάθησαν να προβάλουν αντίσταση αλλά τα κατάφεραν μόνο στο πρώτο σετ, ενώ στα επόμενα δύο εκείνοι του Χρήστου Πάτρα έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Ετσι ο Ηρακλής παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο όμιλο και την επάνοδο στην Volley League μετά από δυο χρόνια απουσίας.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές του τμήματος βόλεϊ ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, τελικώς η ομάδα γνώρισε την ήττα  3-0 σετ (δεύτερη εντός) από τον ανώτερο Ηρακλή  το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής! Οι παίκτες του Τρύφωνα Εξάρχου κόντραραν στα ίσα στο πρώτο σετ τον «Γηραιό», ωστόσο η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, που πήραν ένα ακόμα τρίποντο και επιστρέφουν κατά τα φαινόμενα εκεί που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία!

Τα σετ: 21-25, 13-25, 17-25

ΑΕ Κομοτηνής (Εξάρχου): Καψαλιάρης, Παπαδόπουλος, Λέκος, Δημόπουλος, Χριστόφας, Λαχτάρας, Καζάκος-λ / Παπαιωάννου Χ. –λ, Χατζηβλασίου, Αβερκιάδης, Δεληγιαννίδης, Λατζουράκης.

Ηρακλής (Πάτρας): Μποζίδης, Παλέντζας, Κολτσιάκης, Τσολάκος, Γάτσης, Στεφανίδης, Τσιράκης –λ / Μούχλιας, Ηλίας