Μαθητική και οικογενειακή κερκίδα ανακοίνωσε ο Εθνικός για το ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή τους καλούν τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου στον προσεχή πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου απέναντι στη Δόξα Δράμας που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής ημέρας της Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φώτης Κοσμάς.

 

Μάλιστα, η διοίκηση του Εθνικού θέλοντας να ενισχύσει το θεσμό της οικογενειακής και μαθητικής κερκίδας αλλά και να προωθήσει  το υγιές φίλαθλο πνεύμα καλεί όλους τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα της Κυριακής από τη Θύρα 2. Επιπλέον για τους γονείς των ποδοσφαιριστών όλων των ακαδημιών της πόλης που θα τους συνοδεύσουν στο γήπεδο θα ισχύει μειωμένο οικογενειακό εισιτήριο που θα κοστίζει 5 €.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον υπόλοιπο κόσμο είναι 10 και 5 € – αρκετά προσιτές δηλαδή – ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ισχύουν κανονικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι όλες οι κάρτες διαρκείας. “Πάρε θέση στην κερκίδα! Στήριξε την ομάδα της πόλης σου!”, αναφέρει το σλόγκαν του Εθνικού.