Το pregame του αγώνα Α.Ο.Ορεστιάδας – Παμβοχαϊκός (19:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων στην ιστορία της Volley League μεταξύ του Α.Ο. Ορεστιάδας και του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός θα γίνει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Ορεστιάδα στοχεύει στην τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη σε ισάριθμους αγώνες εντός έδρας, ενώ ο Παμβοχαϊκός θέλει την δεύτερη νίκη του και την πρώτη εκτός έδρας (LIVE μετάδοση από τις 19.00 από το ThrakiSportS). Στην Ορεστιάδα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ενθουσιασμός μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία, ενώ η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου ακραίου Σιμεόν Αλεξαντρόφ.

Πρόκειται για 26χρονο ακραίο που τη σεζόν 2013-14 ήταν στην Λέφσκι, την εφετινή σεζόν ξεκίνησε σε ομάδα της Αιγύπτου αλλά τραυματίστηκε και γύρισε στην πατρίδα του. Ξεπέρασε τον τραυματισμό, τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκε από τον Κώστα Δεληκώστα και είναι έτοιμος ακόμα και να αγωνιστεί εφόσον εκδοθεί άμεσα το δελτίο του.

Ο τεχνικός της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς. Η ομάδα μας δείχνει να βρίσκει σταθερότητα κι αν αποκτήσουμε και διάρκεια θα κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις. Οι τρεις νίκες που έχουμε κάνει και η είδηση της μεταγραφής θα φέρει κι άλλο κόσμο στο γήπεδο κι αυτό είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για την διοίκηση και την ομάδα».

Την παρθενική του αποστολή στην Ορεστιάδα κάνει και ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα του Βραχατίου θα ταξιδέψει το απόγευμα της Παρασκευής από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από τη νίκη επί της ΜΕΝΤ με 3-0 σετ και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα ώστε να καλύψει τη διαφορά από την πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γερμανός τεχνικός του Παμβοχαϊκού Μιχάλ Μέρτεν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Μάκης Κανέλος ο οποίος το 2011 στην Ορεστιάδα ως παίκτης του Ηρακλή έχει παίξει τελικό κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό είπε: «Θα αγωνιστούμε σε μία ιστορική και παραδοσιακή έδρα. Ο κόσμος της Ορεστιάδας γνωρίζει από βόλεϊ. Θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Κάναμε καλή δουλειά όλη την εβδομάδα και έχουμε προετοιμαστεί για δύσκολο αγώνα. Η Ορεστιάδα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και παλεύει πολύ. Πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να μην κάνουμε λάθη».

Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής μεταξύ της Ορεστιάδας και του Παμβοχαϊκού θα είναι ο πρώτος των δύο ομάδων σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα καθώς όταν ο Παμβοχαϊκός βρέθηκε στην Α2 η Ορεστιάδα ήταν στη Β΄Εθνική. Διαιτητές θα είναι οι  Γεωργιάδης, Τζεπκινλής. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 19:00 και μεταδίδεται με live text από το ThrakiSportS.