Σε αναβολή οδηγούνται και οι αγώνες της ερχόμενης Τετάρτης για Έβρο Σουφλίου και Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική την προσεχή Τετάρτη (26/11), όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος.

 

Για την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί εμβόλιμη αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική, όμως με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή των ορισμών διαιτητών, όλα δείχνουν ότι ούτε τότε θα υπάρξουν αγώνες.

Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τζανόπουλος δήλωσε στο grandsport.gr: «Από τη στιγμή που δεν ορίστηκαν μέχρι σήμερα οι αγώνες, τότε είναι οριστικό ότι την επόμενη Τετάρτη δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση. Τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής αναβάλλονται».

Όσον αφορά τα παιχνίδια της επόμενης Κυριακής τόνισε: «Αυτό θα το δούμε στις αρχές της εβδομάδας και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, για το αν συνεχίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ να μην ορίζει διαιτητές ή υπάρξει κάποια άλλη απόφαση».

Πάντως, σύμφωνα με απόφαση που έχει ληφθεί, οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την αγωνιστική που σταμάτησαν. Δεν θα γίνει δηλαδή αυτό που συνέβη στην Super League, όπου η 6η αγωνιστική αναβλήθηκε, έχουμε συμπληρώσει και την 10η αλλά την 6η ακόμα την… χρωστάμε.

Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, Έβρος Σουφλίου και Εθνικός θα αργήσουν τουλάχιστον μια εβδομάδα θα ξαναπαίξουν. Και το κυριότερο, όταν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, πιθανότατα θα χρειαστούν πλέον όχι μία αλλά δύο Τετάρτης για να γίνουν εμβόλιμοι αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here