ΕΠΣ Ξάνθης: Από το κακό στο χειρότερο το Σούνιο, τέλος και ο προπονητής!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Ένωση Ελπίς Σουνίου που λόγω των αρκετών προβλημάτων τραυματισμών και του μικρού του ρόστερ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ζυγού, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και αυτό το Σάββατο στο παιχνίδι με την Θαλασσιά. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χουπτέρης αποτελεί παρελθόν.

Ο Γιάννης Χουπτέρης που πέρσι οδήγησε την Ελπίς Σουνίου στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, βλέπει την ομάδα πέρα από τις βαριές ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να ξεμένει από δυνάμεις, με αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά και ουκ ολίγους «φευγάτους παίκτες».

Βλέποντας αυτά και μετά την απόφαση σύσσωμου του σωματείου η ομάδα να μην κατέβει στα παιχνίδια με Ζυγό το προηγούμενο Σάββατο και αυτό με την Θαλασσιά το προσεχές Σάββατο(22/11), πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από την ομάδα του Σουνίου. Προσωρινός τεχνικός θα αναλάβει ο Αχιλλέας Τσάλας, που θα έχει το δύσκολο έργο να συσπειρώσει την ομάδα του Σουνίου και να μπορέσει ο σύλλογος να τελειώσει την χρονιά στην Α’ κατηγορία, και να μην στιγματιστεί από πιθανή αποχώρηση.

Ο Γιάννης Χουπτέρης πλέον στρέφει την προσοχή του στην ομάδα του Εθνικού Ολβίου οπού είναι πρώτος προπονητής και θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται στον Εθνικό.