Πρώτο όχι από Σολάρι, νέοι μνηστήρες στην Ελλάδα

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Αρνητική εξέλιξη είχε η πρώτη κρούση του Άρη στον Εστεμπάν Σολάρι που ψάχνει τρόπο να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η οικονομική πρόταση του Άρη δεν τον καλύπτει προς το παρόν και περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενους… αφού φημολογείται πως και άλλες ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του μια και είναι ελεύθερος και η αξία του αδιαμβισβήτητη.

Ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ από τον Άρηγια το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή για τέσσερις μήνες, με την πρόταση του Άρη να μην ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

Τα πράγματα δυσκολεύουν σύμφωνα με το allaboutaris, όσον αφορά την απόκτηση του Εστέμπαν Σολάρι αφού εκτός από την χαμηλή πρόταση των 25.000 ευρώ που απέρριψε ο αργεντινός, προέκυψαν προτάσεις από Super League και μια από τη Football League με περισσότερα χρήματα. Ο 34χρονος επιθετικός που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα δεν πρόκειται να ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από τις 40-50.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος σε πρώτη φάση να δώσει ο Γιώργος Γαλανός με συνέπεια το θέμα στην παρούσα φάση να έχει κολλήσει.

Έτσι, μετά τη πρώτη κρούση που δεν είχε το ααναμενόμενο αποτέλεσμα, αναμένεται ο Άρης να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση αφού ακόμα θέλει 1,5 μήνα για την έναρξη των μεταγραφών, κοιτώντας ταυτόχρονα και σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, όπως ο Λεωνίδας Καμπάνταης που είναι ελεύθερος.