Οι αποδόσεις των μπουκ για τον επαναληπτικό του Εθνικού με την ελβετική Σόνενβερντ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Απόλυτο φαβορί είναι για τις στοιχηματικές εταιρείες ο Εθνικός στον αγώνα Εθνικού Αλεξανδρούπολης – TVΣόνενβερντ, που πάντως δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό από τις περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Από όσες ψάξαμε, παρατηρήσαμε ότι τις περισσότερες δυνατότητες στοιχηματισμού τις δίνει η 7epta7, η εταιρεία δηλαδή που αποτελεί μεγάλο χορηγό του Εθνικού στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την 7epta7 λοιπόν, η απόδοση σε νίκη του Εθνικού είναι μόλις 1,06 ενώ σε περίπτωση νίκης των Ελβετών η απόδοση είναι 7,50. Με απλά ελληνικά, αν ποντάρεις 100 ευρώ σε νίκη του Εθνικού και κερδίσει, θα πάρεις μόλις… 106 ευρώ. Μεγάλο ρίσκο για τόσο μικρό κέρδος. Αν ποντάρεις όμως 100 ευρώ σε νίκη της Σόνενβερντ και κερδίσει, θα πάρεις… 750 ευρώ.

Η 7epta7 δίνει για τον συγκεκριμένο αγώνα άλλες 14 δυνατότητες στοιχηματισμού αναφορικά με το ακριβές σκορ (το 3-0 έχει απόδοση 1,55 ενώ το 0-3 έχει απόδοση 54, δηλαδή στα 100 ευρώ δίνει πίσω 5.400!!!), τον αριθμό των σετ στο παιχνίδι, ακόμα και αν κάποια από τα σετ θα λήξουν με τον αριθμό των συνολικών πόντων να είναι μονός ή ζυγός!!!

Η NetBet δίνει σε νίκη του Εθνικού απόδοση μόλις 1,03 ενώ σε νίκη των Ελβετών απόδοση 8. Η Bet8 δίνει 1,06 σε νίκη του Εθνικού και 7,48 σε επικράτηση των Ελβετών, προσφέρει όμως και άλλα έξι στοιχήματα για το ματς όπως το αν θα έχουμε στο ματς συνολικά πάνω ή κάτω από 140,5 πόντους όπως και ποιος θα είναι νικητής του δεύτερου σετ (1,18 για τον Εθνικό και 4,26 για το διπλό).

Αντιστοίχως, η Stoiximan δίνει επίσης παρεμφερείς αποδόσεις (1,06 για τον άσο και 8 για το διπλό) και προσφέρει άλλα πέντε στοιχήματα όπως συνολικό αριθμό σετ, συνολικό αριθμό πόντων, συνολικούς πόντους στο πρώτο σετ, χάντικαπ πόντων αλλά και ακριβές σκορ (το 3-0 δίνει 1,57 και το 3-1 3,50 ενώ το 1-3 δίνει 26 και το 0-3 δίνει 51!!!).

Η Bet365 δίνει απόδοση 1,62 για νίκη του Εθνικού και 8,00 για επικράτηση των Ελβετών ενώ προσφέρει ακόμα δυνατότητα πονταρίσματος για συνολικό αριθμό πόντων (over ή under 138,5), για χάντικαπ σετ αλλά και για το ποιος θα κερδίσει το πρώτο σετ (1,20 έναντι 4,33) και πόσοι πόντοι θα επιτευχθούν σε αυτό.

Στο 1,05 για τον άσο και 8,00 για το διπλό κινούνται οι αποδόσεις της MyBet που δεν δίνει άλλες δυνατότητες στοιχηματισμού σε αυτόν τον αγώνα. Στο 1,071 και στο 7,00 είναι οι αντίστοιχες αποδόσεις στην VistaBet αλλά και στην SportingBet, που εμφανίζουν κοινές αποδόσεις και επίσης δεν δίνουν άλλες δυνατότητες να στοιχηματίσει κανείς σε αυτό το παιχνίδι.

Ο ΟΠΑΠ ως γνωστόν δεν έχει εντάξει το βόλεϊ στο στοίχημα, αν και χορηγός του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχουν και άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά δεν δίνουν δυνατότητα να παίξει κάποιος σε αυτόν τον αγώνα. 

Μόνο που εφόσον αποφασίσετε να τζογάρετε, χρειάζεται προσοχή. Όσο εύκολο είναι να πάτε ταμείο, ακόμα πιο εύκολο είναι να πάτε κουβά. Έχουν περάσει άλλωστε δύο εβδομάδες από το πρώτο ματς της Ελβετίας, όπου απόλυτο φαβορί ήταν και τότε για τους μπουκμέικερς ο Εθνικός, αλλά έφυγε νικήτρια η Σόνενβερντ…