Σήμερα απαντά ο Σολάρι αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Τοπαλίδης σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Εστέμπαν Σολάρι και περιμένει την απόφασή του αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τις τελικές απαιτήσεις του Εστέμπαν Σολάρι επρόκειτο να μάθουν οι άνθρωποι του Αρη αφού πλέον ο παίκτης βρίσκεται  στην Αργεντινή, ελεύθερος από ομάδα μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Κίνα. Στην πρώτη επαφή σύμφωνα με το allaboutaris, υπήρξε διαφορά 25.000 ευρώ αφού ο παίκτης ζητούσε 50.000 και ο Γαλανός φέρεται να προσφέρει τα μισά για το δεύτερο εξάμηνο. Γίνεται προσπάθεια ο παίκτης να ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε κάπου στη μέση οι δυο πλευρές να συναντηθούν αν και είναι προφανές ότι για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Γιώργος Γαλανός. Μάλιστα όπως τόνισε ο Τοπαλίδης στον “Αρένα 89.4” πως οι «κίτρινοι» σήμερα περιμένουν την απάντησή του: «Είναι παίκτης με εμπειρία και πιστεύουμε πως θα μας λύσει το πρόβλημα σε περίπτωση που έρθει.

Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι του Ματίας Βερόν. Ο 33χρονος αργεντινός έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από τον Κισσαμικό και προτάθηκε αφού γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και οι απαιτήσεις του, λογικά, είναι στα μέτρα του Αρη.