Διπλό στην Ελβετία και… πρωινό στην Αθήνα για την Σόνενβερτ, πριν το ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Την τέταρτη νίκη τους σε πέντε αγώνες πανηγύρισαν οι παίκτες της TV Σόνενμπεργκ για το πρωτάθλημα της ελβετικής λίγκας, με αποτέλεσμα να ταξίδεψαν την Δευτέρα για την Ελλάδα έχοντας την ψυχολογία τους στα ύψη, ενόψει της ρεβάνς με τον Εθνικό για το Τσάλεντζ Καπ (19/11, 19.00, LIVE από το ThrakiSportS).

 

Η αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επικράτησε εκτός έδρας της Ραϊφάισεν με 3-1 σετ (25-19, 19-25, 25-17, 25-18). Έτσι, με 12 βαθμούς και 14-8 σετ, η Σόνενβερντ ισοβαθμεί με τη Λουγκάνο στην δεύτερη θέση της ελβετικής λίγκας. Οι Ελβετοί πέταξαν το απόγευμα της Δευτέρας για την Αθήνα, όπου και διανυκτέρευσαν.

Η φωτογραφία είναι από το πρωινό της ομάδας στο ξενοδοχείο Sofitel, που βρίσκεται στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Από εκεί η πτήση πλέον είναι μιας ώρας για την Αλεξανδρούπολη. Το απόγευμα θα γνωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο του “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, όπου θα κάνουν την προπόνησή τους.

Οι Ελβετοί θεωρούν μεγάλη πρόκληση για αυτούς την πρόκριση στην επόμενη φάση και γνωρίζουν ότι για να τα καταφέρουν θα πρέπει να εξασφαλίσουν βαθμό στην Θράκη, μετά την καθαρή νίκη τους με 3-1 στην Ελβετία. Αν κατακτήσουν δύο σετ στον αγώνα ή έστω το τελευταίο (χρυσό) σετ, τότε θα κλέψουν αυτοί την πρόκριση, κάτι που αναμφισβήτητα θα αποτελέσει μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου στην ιστορία του.