Νεώτερη νυχτερινή ενημέρωση από την ΕΠΟ για τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Νεώτερη ενημέρωση για την κατάσταση του τραυματισμού του Βασίλη Τοροσίδη απέστειλε αργά το βράδυ η ΕΠΟ στα e-mails των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Εθνικής Ομάδας, αφήνοντας ελπίδες για συμμετοχή του ξανθιώτη διεθνούς στην αναμέτρηση με τις Νήσους Φερόε.

“Σας ενημερώνουμε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης υποβλήθηκε στις απαιτούμενες εξετάσεις μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια της προπόνησης. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων δεν διαπιστώθηκε σημαντική βλάβη της πάσχουσας ποδοκνημικής και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά το πέρας του 24ωρου”, αναφέρεται στην ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε μαγνητική που βγήκε καθαρή. Ωστόσο αυτό δεν αρκεί, καθώς ο Τόρο υπενθυμίζεται ότι έχασε και την προπόνηση της Τρίτης και πλέον θα δώσει αγώνα δρόμου για να συμμετάσχει στο ματς με τα Φερόε. Είναι σίγουρο ωστόσο ότι εφόσον μπορεί και αντέχει, έστω και σφίγγοντας τα δόντια ο αρχηγός της Εθνικής θα μπει για να βοηθήσει.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι πριν την ολοκλήρωσή της απογευματινής προπόνησης “εγκατέλειψε λόγω κάκωσης της ποδοκνημικής ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η έκταση του προβλήματος”. Οι εξετάσεις λοιπόν έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποια υποτροπή, ωστόσο με δεδομένα τα όσα προαναφέραμε, αναμένεται εντός της Πέμπτης να ξεκαθαρίσει αν ο Τόρο θα παίξει η όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ