Με ένα τερματοφύλακα η αποστολή του Πανθρακικού στο Καραισκάκη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ και κατόπιν η αποστολή των “πρασίνων” πέταξε για Αθήνα.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν όλη την εβδομάδα οι παίχτες του Πανθρακικού (Ίγκορ, Αθανασιάδης, Εμπό, Χασομέρης και Φερνάντες) δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν με αποτέλεσμα όλοι οι ποδοσφαιριστές να μείνουν εκτός αποστολής. Έτσι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται μόνο ένας τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης και πιθανώς την ομάδα θα συμπληρώσει οτερματοφύλακας από την Κ20 πιθανόν ο Θυμιανίδης. Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Οκάτσι που απουσιάζε στην Πολωνία και έχασε τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και ο Ρομέου που ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν και ο πρωην προπονητής της ομάδας Άκης Μάντζιος υπολόγιζε να του δώσει τα πρώτα του λεπτά στο Καραισκάκη, αλλά ο Βραζιλιάνος μέσος δε τα κατάφερε.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Σερφά, Χρήστου, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Ζδράβος – Ρίζος, Μπαϊκαρά, Μεχία, Λαδάκης, Πέρεζ, Τριανταφυλλάκος, Καθάριος, Τζάνης, Κάσες, Αράμπα, Ντιγκινί και Κάσες.