Θετικά σχόλια για την επανεμφάνιση Τοπούζη σε αγώνες Super League

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στην Τούμπα επιστρέφει ο Γιάννης Τοπούζης, ως τέταρτος για τον αγώνα κυπέλλου του ΠΑΟΚ, εκεί όπου είχε παίξει πέρυσι το τελευταίο παιχνίδι του στην Super League μέχρι και την επανεμφάνισή του την περασμένη Κυριακή στο ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης, στην Κρήτη.

 

Σε αυτήν ο κομοτηναίος ρέφερι απέσπασε άκρως θετικά σχόλια, τόσο από τον παρατηρητή όσο και από τον Τύπο. Χαρακτηριστικά τα όσα γράφει το diaititis.gr:

Η επανεμφάνιση του Γιάννη Τοπούζη στη σουπερ λιγκα ( τελευταία φορα ειχε παιξει στις 30 Μαρτιου 2014 στη Τούμπα ΠΑΟΚ-Καλλονή 2-1  συνοδεύτηκε από μια πετυχημενη διαιτησια  στο συναρπαστικο παιγνιδι του Ηρακλειου μεταξυ ΟΦΗ-Αστέρα Τρίπολης 2-3.Ο Θρακιωτης ρέφερυ μπηκε στο τερραιν αποφασισμενος να πετυχει και τα κατάφερε με τον καλυτερο τρόπο .

Μάλιστα δικαιωθηκε βασικα στη φαση του καταλογισθέντος πέναλτυ ,αφου ο Μπλάζιτς ανετρεψε τον επελαύνοντα Γιαννιώτα οποτε δικαια ειδε και την κιτρινη καρτα,.Ο Δημητρης Τσορτανίδης πιστοποιησε την καλη παρουσια του Τοπούζη και το δικαιο των αποφάσεων του καθως και την συνεργασια που ειχε με τους εμπειρους βοηθους του Μιχάλη Καρσιωτη και Κυριάκο Μερκενίδη που συνέβαλαν τα μέγιστα να παει ολη η τετραδα μια χαρα ,συμπληρωμενη από τον Κωστα Ιωαννίδη.