LIVE από το Περιστέρι: Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Αθήνα ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανθρακικό που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής από την Αθήνα μεταδίδει….

Καλησπέρα. Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον κακό του “δαιμομα” Ατρόμητο του Ρικάρντο Σα Πίντο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ με τη χτεσινή της νίκη επί των Ψαχνών έφτασε τους 4 βαθμούς στον πέμπτο όμιλο, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών έμεινε τελευταίος χωρίς βαθμό. Ο Πανθρακικός έχει έναν και ο Ατρόμητος έχει ήδη τρεις. Κατά συνέπεια, είναι ματς χωρίς αύριο, αν επιθυμεί να συνεχίσει στο κύπελλο.

Ωρα 14:15   Πάντως, ακόμα και σε περίπτωση ήττας από τον Ατρόμητο, δεν θα εξανεμιστούν οι όποιες ελπίδες πρόκρισης για τους Κομοτηναίους (που πάντως δείχνουν να έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα το σημερινό παιχνίδι και στρέφουν τη προσοχή τους στο παιχνίδι “τελικό” του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή), αλλά αυτό δεν θα εξαρτάται πλέον από τον ίδιο και επίσης θα μπορεί να γίνει μόνο μέσα από διαδικασία μπαράζ.

Ωρα 14:17  Για την ώρα μόνο οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο και προπονούνται. Ο Γιάννης Πλαβούκος με τους δικούς του στα δεξιά όπως βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεια του γραπτού τύπου, αριστερά όπως θα είναι στις οθόνες σας, αφού η τηλεόραση είναι ακριβώς απέναντι, εκεί που είναι και η θύρα των επισήμων.

Ωρα 14:19  Τώρα βγαίνουν για προθέρμανση και οι παίκτες του Πανθρακικού. 

Ωρα 14:22  Μπορεί να είχαν ταξιδέψει για το Αγρίνιο 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι επί το πλείστον θα αποτελούσαν και την αποστολή για τους αγώνες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο για την Super League και το κύπελλο Ελλάδας αντίστοιχα, αλλά υπήρχαν κάποιες αλλαγές όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που ανακοινώθηκε μόλις πριν… τρεις ώρες, έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Καθάριος, Μεχία, Μπαϊκαρά, Πέρεζ, Οκάτσι, Αράμπα, Χασομέρης, Τριανταφυλλάκος, Ζδράβος – Ρίζος και Φραγκούλης.

Ωρα 14:24  Κατά συνέπεια, πέραν των τραυματιών Χρήστου και Τζάνη δεν μετέχουν στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου και οι Λαδάκης, Κάσες και Ιγκορ, ενώ από την άλλη έχουν προστεθεί ο Τριανταφυλλάκος που ταξίδεψε από Κομοτηνή για Αθήνα και οι νεαροί Ζδράβος – Ριζος και Φραγκούλης.

Ωρα 14:27  Διαφοροποιημένη αναμένεται να είναι η ενδεκάδα του Ατρόμητου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό σε σχέση με αυτή στο ματς με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Ταυλαρίδη που ήταν τιμωρημένος, αλλά και τους Παπάζογλου, Φάμπιο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Νάστος, Δημούτσος, Τσέναμο και Ναπολεόνι. Ηδη πάντως και οι παίκτες του Ατρομήτου κάνουν προθέρμανση. Αναλυτικά στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου μετέχουν οι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Λημνιός, Παπασπύρος, Κιβρακίδης, Μπάλλας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Γκαρσία, Παπάζογλου, Εγκουέμ, Αγκουαζί, Γεωργίου, Καραμάνος, Τάτος, Ούμπιντες, Θεολόγου, Φάμπιο.

Ωρα 14:33  Μόλις μας ήρθαν οι συνθέσεις. Πάμε να δούμε Πανθρακικό: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Γκιγιέρμο, Χασομέρης, Τσουμάνης, Καθάριος, Μεχία, Εμπό, Οκάτσι και Αράμπα.

Ωρα 14:34  Για τον Ατρόμητο ξεκινου οι Γκορμπουνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ταυλαρίδης, γεωργίου, Γκαρσία, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Ούμπιντες, Τάτος, Ακουάζι.

Ωρα 14:39  Όσο αφορά την πρόσφατη προιστορία των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα της Super League σε έξι συνολικά αγώνες ο Πανθρακικός έχει έξι ήττες (!) μέσα, έξω και τέρματα 4-15, εκ τω οποίων 3-8 στην Αθήνα.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δυο ομάδων σε Κομοτηνή και Περιστέρι.

(13/04/2014) – 34η Αγωνιστική      Πανθρακικός – Ατρόμητος  1 – 3 
(21/12/2013) – 17η Αγωνιστική     Ατρόμητος – Πανθρακικός   3 – 1 
(02/03/2013) – 24η Αγωνιστική     Πανθρακικός – Ατρόμητος   0 – 1   
(03/11/2012) – 9η Αγωνιστική       Ατρόμητος  – Πανθρακικός  2 – 1  
(18/04/2010) – 30η Αγωνιστική     Ατρόμητος – Πανθρακικός   3 – 1  
(20/12/2009) – 15η Αγωνιστική     Πανθρακικός – Ατρόμητος   0 – 3

Ωρα 14:43  Υπάρχει όμως προϊστορία και στο κύπελλο, όπως διαβάζουμε στο καλαίσθητο βιβλιαράκι της ΠΑΕ Ατρόμητος. Είχαν παίξει στις 2 Νοεμβρίου του 175 (μάλλον 1975 εννοούν), όταν ο Πανθρακικός αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική και ο Ατρόμητος στην τότε Α’ Εθνική και τότε ο Ατρόμητος είχε κερδίσει με το βαρύ 5-1.

Ωρα 14:46  Από την ίδια πηγή η ενδιαφέρουσα αναφορά ότι από τους παίκτες που είναι στον αγωνιστικό χώρο, ο μόνος που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου που έπαιξε στον Ατρόμητο σε δυο διαφορετικές περιόδους. Από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 χωρις να κάνει συμμετοχή και την σεζόν 2008-2009, που ο Ατρομητος έπαιξε στην Β’ Εθνική, έχοντας μια συμμετοχή στο πρωταθλημα και άλλη μία στο κύπελλο.

Ωρα 14:49  Αποσύρονται οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την επίσημο είσοδο με τους διαιτητές

Ωρα 14:51  Διαιτητής με την ευκαιρία είναι ο Δημητρόπουλος Φθιώτιδας με βοηθούς τους Κοντιζα Πειραιά και Καλφογλου Θεσπρωτίας, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Ευαγγελου από την Αθήνα.

Ωρα 14:55  Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο. Και όταν λέμε ελάχιστος, μιλάμε για 200 άτομα με το ζόρι. Στα επίσημα που σκεπάζονται καμιά 70ριά και άλλα 100-130 μπροστά από τα δημοσιογραφικά, με τις ομπρέλες, καθώς έχει αρχίσει εδώ και λίγη ώρα να ψιθχαλίζει

Ωρα 14:59  Περιμένουμε την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Εχουν αργήσει λίγο για την επίσημη είσοδο

Ωρα 15:01  Τώρα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πανθρακικός τελικά στην εστία από δεξιά, όπως θα βλέπετε εσείς από την κάμερα, αριστερά όπως τους βλέπουμε εμείς.

Ωρα 15:03  Ωρα και για φωτογραφίες. Εχει αξία η συγκεκριμένη ενδεκάδα, με πολλές αλλαγές. Πάμε σε έναρξη και περιγραφή.

1′   Εναρξη του αγώνα με τον Πανθρακικό στην σέντρα.

4′ Σουτ του Ούμπιντες, ο Αθανασιάδης μπλοκάρει εύκολα 

10′  Την πρωτοβουλία και την κατοχή ο Ατρόμητος, χωρίς όμως κάτι ουσιαστικό μέχρι στιγμής

17′  Απευθείας εκτέλεση φάουλ από Γκιγιέρμο, άστοχο όμως, στην πρώτη πρωτοβουλία του Πανθρακικού

21′  Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Κεφαλιά ο Αγκουάζι μέσα στην περιοχή, άουτ.

29′ Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Μέσα στην περιοχή ο Καραμάνος βρέθηκε τετατέτ με τον Αθανασιάδη, που κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ σώζοντας τον Πανθρακικό από βέβαιη παραβίαση.

35′  Γέρνει πολύ επικίνδυνα το γήπεδο εις βάρος του Πανθρακικού που κρατάει, ενώ η βροχή πλέον δυναμώνει

41′  Τυχερός ο Γκιγέρμο που σε σκληρό φάουλ στον χώρο του κέντρου δεν βλέπει την κάρτα του διαιτητή

42′  Δοκάρι για τον Ατρόμητο με τον… Εμπό, που προσπάθησε να διώξει και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Γλιτώνει το αυτογκολ ο Πανθρακικός!

45′ Τέλος ημιχρόνου χωρίς να κρατηθούν καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ατρόμητος Περιστερίου – Πανθρακικός 0-0

Ωρα 15:52  Σε άλλα ματς που διεξάγονται την ίδια ώρα, Λεβαδειακός – Πλατανιάς 2-0 για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη και Εργοτέλης – Βέροια 0-1.

Ωρα 16:05  Τώρα επιστρέψαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, δεν βλέπουμε αλλαγές. Πάμε για την έναρξη της επανάληψης

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

47′  Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Κοντοέ που μπήκε από αριστερά αλλά σούτερε ψηλά

50′  Πήγε απευθείας να πετύχει γκολ από εκτέλεση κόρνερ ο Πίτου Γκαρσία, το κατάλαβε και έδιωξε ο Αθανασιάδης. Πιέζει ο Ατρόμητος

52′  Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Μπαϊκαρά μπαίνει, ο Γκιγέρμο βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου

60′  Εχει ανέβει κάπως ο ρυθμός του αγώνα, η ουσία είναι ότι ο Πανθρακικός κρατάει και αν συμβεί αυτό, θα έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση

61′  Ο Αθανασιάδης θα μπλοκάρει ακόμα μία προσπάθεια του Πίτου 

65′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Εξω ο Οκάτσι, μέσα ο Τριανταφυλλάκος που δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στο Αγρίνιο και ήρθε από την Κομοτηνή για να ενταχθεί στην αποστολή

69′  Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Εξω ο Ουμπιντες, μέσα ο Φάμπιο

71′  Προσπαθεί να βγει μπροστά ο Πανθρακικός, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είκοσι λεπτά, με τον Ατρόμητο να πιέζει και την κερκίδα να φωναζει

73′  Μια σέντρα του Χασομέρη από αριστερά, δεν προλαβαίνει ο Αράμπα

75′  Σε κόρνερ διώχνει ο Παπαγεωργίου μετά από επικίνδυνη σέντρα του Αντρέα Τάτου από τα δεξιά

76′ Κάτω τραυματισμένος δίπλα από τα γκολποστ του Αθανασιάδης ο Νίκος Καθάριος, φωνάζουν οι φίλαθλοι για καθυστέρηση.

77′  Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Ανδρέας Τάτος λυτρώνει τους γηπεδούχους με ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή και σουτ που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Αθανασιάδη, δεν είχε ευθύνη για το τέρμα. Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-0

79′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό. Μπαίνει ο Σερφά, βγαίνει ο Καθάριος

85′  Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Μέσα ο Σπύρος Παπασπύρος.

88′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ο Πανθρακικός. Ο Χασομέρης σκόρερ που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεν λάθεψε. Ισοφαρίζει η ομάδα της Κομοτηνής λίγο πριν το τέλος. Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-1

90′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο και τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις και η αγωνία στο κατακόρυφο…

90+4′ Τέλος του αγώνα αλλά ο διαιτητής σφυρίζει λήξη την ώρα που ο Ποτουρίδης είχε πάρει την μπάλα αριστερά στο κέντρο και έφευγε μόνος του, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε δηλαδή να κλέψει και το διπλό. Τέλος πάντων, δεν πειράζει, είναι βαθμός χρυσάφι που όχι απλά κρατά ζωντανό τον Πανθρακικό στην υπόθεση πρόκριση, αλλά του δίνει προβάδισμα. Αρεί να κάνει το καθήκον του στην Κομοτηνή απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Ειδικά αν πετύχει και πολλά γκολ, θα αφήσει Ατρόμητο και ΑΕΚ να σφάζονται για το ποιος από τους δύο θα περάσει μαζί του στην επόμενη φάση. Τελικό αποτέλεσμα: Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-1.

Μείνετε μαζί μας. Ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το Περιστέρι…