Αθλήτριες και αθλητές του ΝΟΑ στους Επίλεκτους για τη σεζόν 2015

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Μεγάλη τιμητική διάκριση για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, καθώς αθλητές και αθλήτριες του κολυμβητικού συλλόγου βρίσκονται μέσα στους επίλεκτους για την περίοδο 2015.

 

Ειδικότερα μεταξύ των επιλέκτων είναι οι αθλήτριες του ΝΟΑ Ελένη Ξενιτοπούλου και Κωνσταντίνα Πανταζίδου καθώς και οι αθλητές Θεοφάνης Βαλασούδης και Σεραφείμ Σεραφειμίδης. Σαφώς το εν λόγω γεγονός αποτελεί ενθαρρυντικό σημάδι και γεμίζει αισιοδοξία όλους στον Εβρίτικο σύλλογο για ακόμα καλύτερη συνέχεια. 

Αυτό το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε αναμφίβολα με προγραμματισμό και πολύ κόπο των παιδιών και της προπονήτριας Γιώτας Αθανασίου.

Το τρίπτυχο διοίκηση, αθλητές και προπονητές με τη συνεχή συμπαράσταση όλων των γονέων, απέφερε το σπουδαίο αποτέλεσμα και δημιουργεί τη βάση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και καταξίωση στο χώρο του υγρού στίβου Πανελλαδικά. 

Ο σύλλογος σε ανακοίνωση του για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα τονίζει: “Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές για την προσπάθεια όλης της χρονιάς που ανταμείφτηκε με αυτόν τον τρόπο, τους γονείς τους για την αμέριστη συμπαράσταση, τον σύλλογο, και ιδιαίτερα στην προπονήτρια τους Γιώτα Αθανασίου που με την δουλεία της απέδειξε πως το μέλλον της ανήκει”.