Άντρες και Γυναίκες του ΓΑΣ αγωνίζονται την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Αν και μένουν ακόμα 11 μέρες μέχρι την έναρξη του Γυναικείου Πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ έχει ξεκινήσει όπως βλέπετε και στη φωτογραφία εκστρατεία αφισοκόλλησης στην πόλη της Κομοτηνής διαφημίζοντας την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ε.Κ. Καβάλας.

Την ίδια μέρα και ώρα που υπάρχει στην αφίσα και που όρισε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ τον αγώνα της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ, αγωνίζεται και η ανδρική ομάδα για τη Β’ Εθνική κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα της Ευρώπης Πευκοχωρίου. Άρα στην ουσία την ίδια μέρα και ώρα θα πρέπει στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής να εμφανιστούν τέσσερις ομάδες για το τζάμπολ!!!

Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να γίνει και βάση των όσων έχουν συμβεί παλαιότερα το παιχνίδι που θα αλλάξει ώρα και ίσως μέρα θα είναι το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ, καθώς η ανδρική ομάδα αγωνίζεται σε Εθνική Κατηγορία. Εκτός και αν έρθει σε συννενόηση με την ομάδα του Πευκοχωρίου και την ΕΟΚ και αλλάξει το δικό της, που όμως είναι δύσκολο να συμβεί.

Έτσι οι υπεύθυνοι της γυναικείας ομάδας φαίνεται πως έχουν πέσει σε γκάφα ολκής βγάζοντας την αφίσα του αγώνα και διαφημίζοντας τον αγώνα αρκετά νωρίς, καθώς απ’ ότι φαίνεται αυτός θα αλλάξει. Επίσης το όλο σκηνικό δείχνει πως υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των τμημάτων του ΓΑΣ, ακόμα και στο ίδιο άθλημα, αφού το περιστατικό καταδεικνύει ότι το ένα τμήμα δείχνει να μη γνωρίζει το πρόγραμμα του άλλου.