Κι όμως! Ο Άκης Γεροντόπουλος κατάφερε και είδε και Ορεστιάδα και Εθνικό!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Τελικά αν θέλεις, μπορείς να τα καταφέρεις. Για παράδειγμα, να δεις από κοντά τους αγώνες τόσο της Ορεστιάδας όσο και του Εθνικού!!! Ο λόγος για τον υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Έβρου Άκη Γεροντόπουλο.

Ο γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματά του πολιτικός παρακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα της Ορεστιάδας απέναντι στην Κηφισιά για την πρώτη αγωνιστική της Volley League. Μάλιστα, μετά τον ολοκλήρωση του παιχνιδιού, έκανε την εξής δήλωση: «Εξαιρετικό ξεκίνημα για την ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας, που νίκησε με 3-2 την Κηφισιά. Χαρήκαμε το παιχνίδι και τη νίκη. Επανήλθε δυναμικά ανάμεσα στους κορυφαίους. Μπράβο στην ομάδα. Αξίζει και σημαίνει πολλά!!! Χάρηκα φυσικά και για την άνετη επικράτηση του Εθνικού, επί της Λαμίας. Έβρος=Βόλει».

Ο Εθνικός την ίδια ώρα αγωνιζόταν στην Αλεξανδρούπολη, οπότε να γίνει δυο κομμάτια και να βρεθεί ταυτόχρονα και στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” δεν γινόταν. Ωστόσο ο Γεροντόπουλος κατάφερε και είδε και Εθνικό! Πώς; Πολύ απλά, την επόμενη μέρα, μεσημέρι Κυριακής, πήγε στο “Φώτης Κοσμάς” και παρακολούθησε την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό και την Καβάλα για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Στην περίπτωση αυτή δεν έφερε ωστόσο και πολύ γούρι στην εβρίτικη ομάδα, ωστόσο σχολίασε (όπως διαβάζουμε στο http://www.star.gr): ​«Μπράβο στην Εθνικάρα που είναι ομάδα με ψυχή, αφού γύρισε το ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Καβάλα».

Βέβαια, στην αρχή το γύρισε ο Εθνικός και πήγε στην παράταση, μετά η Καβάλα και πήγε στα πέναλτι, εκεί αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι οι παίκτες της μακεδονικής ομάδας, αλλά το σημαντικό είναι η υπόσχεση που έδωσε ο υφυπουργός, που σταθερά αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο πιστούς και πολυτιμότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, είναι πως θα βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες. Και αυτό είναι κάτι που το κρατάμε και εμείς και πάνω από όλα οι παράγοντες και οι φίλαθλοί τους, που φυσικά ούτε ο υφυπουργός ούτε κανένας άλλος πρέπει να ξεχνά ότι αποτελούν ψηφοφόρους…