Αναχωρούν για Λας Πάλμας οι Beach Boys! Εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Champions Cup!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Για τη Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων αναχωρούν το βράδυ οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Beach Βoys, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Champions Cup, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος είκοσι ομάδες, δέκα ανδρών και ισάριθμες γυναικών, από δώδεκα χώρες και συγκεκριμένα από την Ισπανία, την Κροατία, τη Ρωσία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ουγγαρία και την Ελβετία.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με την αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας κόντρα στην ιταλική Pallamano Grosseto, στη 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Σάββατο, οι Κύκλωπες θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τη Gaw από την Πορτογαλία (10:00), τη ρώσικη Εκατερίνονταρ (13:00) και την κροάτικη Detono Ζάγκρεμπ (16.00), που θεωρείται η κορυφαία ομάδα του τουρνουά.

Την ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές: Κώστας Θεοδώρου, Λευτέρης Ανδρεάδης, Χρήστος Ξενοπανάγος, Άκης Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Ξανθόπουλος, Βαγγέλης Αραμπατζής, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, Άγγελος Παπαδόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπάκης και ο Γερμανός Μάρτιν Στέντλερ.

Οι πέντε πρώτοι αγωνίζονται στους Κύκλωπες και στη σάλα, ενώ από τους υπόλοιπους: ο Κοτσαμαρίκογλου αγωνίζεται στη Δράμα, ο Αραμπατζής στον ΠΑΟΚ, ο Παπαδόπουλος στον Αρχέλαο, ο Χαραλαμπάκης έχει πολυετή εμπειρία στο άθλημα του μπιτς χάντμπολ και ο Στένλερ έπαιξε στην Ακρόπολις.