Video: Δηλώσεις Ανδρεάδη, Μουστακίδη μετά τη νίκη του Εθνικου επί της ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Ικανοποιημένος, σε γενικές γραμμές, από την πρώτη επίσημη εικόνα της ομάδας του, και παρότι δεν υπήρχε δυνατός ανταγωνισμός, λόγω των απουσιών της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης. Από την άλλη ο Ανδρέας Ανδρεάδης που δεν αγωνίστηκε λόγω κάποιου τραυματισμού, απέδωσε την έυκολη ήητα στις απουσίες και μίλησε για την πρώην ομάδα του τον ΕΘνικο.

Ο Σάκης Μουστακίδης μίλησε στο radioevros: «Δεν υπήρχε «κόντρα» στο ματς, έτσι όπως κατέβηκε η ΑΕΚ στο γήπεδο δεν έδειξε την πραγματική της δυναμική. Δεν έχει καμία σχέση η ΑΕΚ που είδαμε σήμερα με την ΑΕΚ που όλοι ξέραμε. Εμείς ήμασταν αγχωμένοι, υπήρξαν διαστήματα που παίξαμε καλό βόλεϊ και άλλα που κάναμε εύκολα λάθη, νομίζω πρέπει να τα διορθώσουμε, και μάλιστα γρήγορα. Νομίζω ήταν λάθη που έγιναν καθαρά λόγω άγχους. Ασφαλώς μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα, ήταν ένα καλό ξεκίνημα, εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος, το οποίο ακολουθεί, γιατί θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα. Μας λείπουν παιχνίδια κι αυτό φάνηκε, από θέμα προπόνησης η ομάδα είναι καλά, αλλά είναι το 6ο ματς το οποίο κάνουμε φέτος, κι είναι πάρα πολύ λίγα τα παιχνίδια, δυστυχώς. Θα είμαστε πιο πλήρεις στην πρεμιέρα, έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας, θα κανονίσουμε και κάποιο φιλικό, να είμαστε πιο έτοιμοι, για να παρουσιαστούμε στην έναρξη του πρωταθλήματος ακόμα καλύτεροι».

 Αν και δε μπόρεσε να ενισχύσει τις προσπάθειες της, ήδη αποδεκατισμένης, ΑΕΚ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στο radioevros, μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την ήττα από τον Εθνικό. «Δυστυχώς κάποια εσωτερικά προβλήματα, δεν μας επέτρεψαν σήμερα να παίξουμε πλήρεις. Πιστεύω κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση για την ομάδα της ΑΕΚ, και τη βαριά φανέλα που κουβαλάει. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο αυριανό παιχνίδι, και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» ενώ για την πρώην του ομάδα, αυτή του Εθνικού, είπε: «Είναι μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο, έχει νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, πιστεύω θα παρουσιαστούν καλοί όπως και πέρυσι». Όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα των ξένων, τόνισε ότι είναι αναρμόδιος να απαντήσει, καθώς αυτό αποτελεί ζήτημα της διοίκησης της Ένωσης.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/vVEzOzzP_MU?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]