Η παρουσία Γκουτσίδη φούντωσε φήμες για φλερτ με Παράσχο…

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Στην αναμέτρηση της Κ15 του Πανθρακικού βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Πάνος Γκουτσίδης, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στον Ατρόμητο καθότι ο πιο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου τα τελευταία χρόνια, ήδη από την περίοδο που καθόταν ο τελευταίος στον πάγκο της Skoda Ξάνθη.

Η παρουσία του εκεί, δίπλα στον εκ των υπευθύνων ακαδημιών του Πανθρακικού και πρώην βοηθό διαιτητή επιπέδου Super League Δημήτρη Μπιτσίδη, κυρίως όμως η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης εικόνας στο σχετικό φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS, ήταν αρκετή για να υπάρξει μια (παρα)φιλολογία στην Κομοτηνή ότι η ομάδα έχει… έτοιμη την λύση, αν στραβώσει κάτι και βρεθεί εκτός τεχνικής ηγεσίας του Πανθρακικού ο Άκης Μάντζιος. Κάτι που ακούγεται όλο και πιο έντονα από το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την ήττα των πράσινων στον Βόλο.

Βέβαια η ΠΑΕ Πανθρακικός και οι άνθρωποί της έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν τον άνθρωπο που έχτισε στην φετινή ομάδα και δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αλλά στην Ελλάδα πάντα υπάρχει καχυποψία και στην Κομοτηνή η παρατεταμένη διακοπή του πρωταθλήματος, δεδομένου του κακού απολογισμού των πέντε πρώτων αγωνιστικών, έχει συντηρήσει σε καφενειακό επίπεδο μια τέτοια συζήτηση, εάν και εφόσον στραβώσουν τα αποτελέσματα μετά την διακοπή (και με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο νέες εκτός έδρας αναμετρήσεις).

Ήδη βολιώτικα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για φλερτ με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ωστόσο ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα λάδι στην φωτιά αυτής της συζήτησης δημιούργησε η παρουσία του Πάνου Γκουτσίδη στους Κ15 του Πανθρακικού, που ωστόσο μόνο ως… “ύποπτη” δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κομοτηναίος είναι ο άνθρωπος, μετά από καιρό βρέθηκε ουσιαστικά στην πατρίδα του χωρίς να έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, πήγε λοιπόν να δει την πρεμιέρα της ακαδημίας της.

Άλλωστε το σπίτι του βρίσκεται μια ανάσα μακριά, ενώ ο ίδιος ειδικεύεται στην ανάδειξη ταλέντων, καθότι πριν από 15 χρόνια είχε ιδρύσει στην Μεσούνη, στο γήπεδο που αγωνίστηκε η Κ15 του Πανθρακικού, την γνωστή ακαδημία ποδοσφαίρου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, από την οποία ξεπήδησαν παίκτες όπως ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ και ο Θανάσης Ντίνας του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, ο γιος του Πάνου Γκουτσίδη αγωνίζεται στον Πανθρακικό και στην ομάδα Κ20 του Νίκου Μπαχαρίδη! Άλλωστε, μαζί του πήγε στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Οπότε ουδέν μεμπτόν. Τώρα, αν αυτή η παρουσία μπορεί να σημαίνει και ένα μελλοντικό φλερτ της ΠΑΕ με τον ίδιο ή μέσω αυτού και με τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Παράσχο, είναι κάτι που μόνον ο χρόνος θα δείξει…