Νέες δηλώσεις Μουστακίδη για ΕΣΑΠ, Ορεστιάδα, ΑΕΚ και την προετοιμασία του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Τέλος στον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις μεταξύ του ιδίου και της Ορεστιάδας, έβαλε με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης.

Ο Εβρίτης κόουτς τόνισε ξανά πως οι δηλώσεις του και οι ανακοινώσεις του είχαν να κάνουν αποκλειστικά με την ΕΣΑΠ. «Θα ήθελα να επαναλάβω για ακόμα μία φορά πως όσα είπα στόχευαν την οργάνωση της ΕΣΑΠ και μόνο. Δεν ήθελα να θίξω καθόλου την ομάδα της Ορεστιάδας».

 

Για το Λιγκ Καπ που αρχίζει ο κ. Μουστακίδης είπε: «Είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι για τα ματς με ΑΕΚ και Ορεστιάδα. Το μειονέκτημα μας είναι ότι δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, παρ’ όλα αυτά από θέμα δουλειάς και προπόνησης είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

 

Για την ΑΕΚ και την Ορεστιάδα που θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός δήλωσε: «Η μεν ΑΕΚ έχει ενισχυθεί, έχει παίξει πολλά παιχνίδια καθώς είναι ομάδα του κέντρου και υπάρχουν πολλές ομάδες εκεί κοντά για να αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες. Η δε Ορεστιάδα, ανέβηκε μετά από αρκετά χρόνια στην Α1, είναι μία ομάδα φιλόδοξη που θέλει να δείξει στο κοινό της ότι είναι σε καλή κατάσταση, σε καλό δρόμο. Πιστεύω πως θα γίνουν καλά παιχνίδια και η ομάδα μου θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις των παιχνιδιών».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός την Παρασκευή στις 20:00 παίζει με την ΑΕΚ και την Κυριακή στις 19:00 με την Ορεστιάδα, στον 1ο όμιλο της 1ης φάσης του Λιγκ Καπ.