«Πάνοπλη» η Νίκη ενόψει Πανθρακικού

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο νέος προπονητής της Νίκης Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών καταστρώνοντας τα πλάνα του για το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στο Βόλο.

Μπορεί η Νίκη Βόλου να ηττήθηκε στο φιλικό του Σαββάτου (11/10) με 0-1 στο Πανθεσσαλικό από τον Λεβαδειακό, αλλά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο νέος τεχνικός των Θεσσαλών περνάει σταδιακά στο παιχνίδι της ομάδας στοιχεία της δικής του αγωνιστικής φιλοσοφίας με στόχο το νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση των πρώτων βαθμών στη «μεγάλη» κατηγορία.

Με την επανέναρξη της Super League λοιπόν οι «νεοφώτιστοι» υποδέχονται τον Πανθρακικό για την 7η αγωνιστική το Σάββατο (18/10) στις 16.00 και η προετοιμασία για το ματς με τους Θρακιώτες ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/10).

Το ευχάριστο για τον Τζαναβάρα είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, καταστρώνοντας απερίσπαστος τα πλάνα του αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.