ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ματς του Ορέστη Ορεστιάδας με τον Άρδα Καστανεών

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Ένα πολύ δυνατό ντέρμπι επιφύλασσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Βόρειου ομίλου της Α’ κατηγορίας, όπου ο Άρδας Καστανέων πέτυχε μεγάλο διπλό μέσα στην Ορεστιάδα επί του Ορέστη!

Όπως γράφει το radioevros, o νέος Ορέστης Ορεστιάδας (εντελώς καινούρια ομάδα 17 νέοι παίκτες ήρθαν) υποδέχτηκε τον επίσης ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο (11 προσθήκες παικτών) Άρδα Καστανεών. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην πρόσφεραν πολλά γκολ αλλά έπαιξαν όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Πολύ καλός ο Ντινούδης έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του χαρίζοντας στην ομάδα του μια νίκη που έσπασε ένα αρνητικό ρεκόρ πολλών χρόνων. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε το παιχνίδι για το διαιτητικό τρίο Σουβαρά, Δαλαμπούρα, Τερζόπουλο.

Στο πρώτο ημίχρονο στo 10΄ο Παπαδόπουλος περνάει ωραία την μπάλα πάνω από την άμυνα του Άρδα ο Παγωνίδης κάνει την κίνηση και βγαίνει στο τετ α τετ με τον Ντινούδη που αποκρούει το σουτ του με υπερένταση. Στο 24΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπετανίδη αριστερά όπως επιτίθεται ο Άρδας και λίγο έξω από την περιοχή του Ορέστη η μπάλα στην εξωτερική μεριά των διχτυών μετά από απόκρουση του Μπεχτσούδη. Στο 26΄ο Παπαδόπουλος κάνει την απευθείας εκτέλεση φάουλ και βρίσκει τον Χατζημιχάλη στο ύψος της μικρής περιοχής του Ορέστη που πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Ντινούδης κάνει άλλη μια θεαματική απόκρουση. Στο 27΄είχαμε το μοναδικό λάθος του Ντινούδη παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του όταν από γέμισμα του Καραγιάννη ο Ντινούδης βγαίνει να διώξει μια φαινομενικά εύκολη μπαλιά αλλά πιάνει άτσαλα την μπάλα και την τελευταία στιγμή προ κενής εστίας ο Μυλωνάς προλαβαίνει τον Οικονόμου και διώχνει με σωτήριο τάκλιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 55΄είχαμε το 0-1, όταν ύστερα από πολύ ωραία συνεργασία από τον Άρδα ο Χαρχάλης (πέρασε πριν από λίγα λεπτά στον αγώνα) φεύγει από δεξιά και σπάει ωραία στον Νικολαΐδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Ορέστη αυτός με την σειρά του πασάρει στον Δαρβούδη στο ύψος του πέναλτι που δεν αστοχεί στο πλασέ και ανοίγει το σκορ. Στο 60΄το ωραίο σουτ του Καραγιάννη έξω δεξιά από την περιοχή του Άρδα αποκρούει ο Ντινούδης. ενώ στο 63΄ένα ωραίο σουτ του Καραγιάννη αυτή την φορά μέσα από την περιοχή και πάλι όχι από το Ντινούδη με μια εξίσου όμορφη απόκρουση! Στο 64′ τεράστια ευκαιρία χάνει ο Χαρχάλης για τον Άρδα όταν από μακρινή μπαλιά ακριβείας του Νάκου  το διαγώνιο σουτ του περνάει ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπεχτσούδη άουτ. Στο 74΄ακόμα μία μεγάλη μπαλιά του Νάκου με ακρίβεια για τον Νικολαΐδη αυτή την φορά , που πιάνει ένα σουτ που δίνει περίεργη τροχιά στην μπάλα η οποία βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπεχτσούδη πριν καταλήξει άουτ. Στο 85΄με δέκα μένει ο Άρδας όταν μετά από σκληρό μαρκάρισμα που κάνει ο Μυλωνάς δέχεται την δεύτερη κίτρινη -κόκκινη κάρτα! Στις καθυστερήσεις στο 96΄έχουμε τραυματισμούς και για τις δύο ομάδες που δεν αφήνουν το παιχνίδι να εξελιχθεί κανονικά ο Μπεχτσούδης αποχώρησε τραυματίας την θέση του πήρε ο Καλφόπουλος ο Σουβαράς κρατάει τις απαραίτητες καθυστερήσεις και σφυρίζει την λήξη του αγώνα.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Δημήτρης Λυμπερίδης): Μπεχτσούδης (92΄Καλφόπουλος), Καπουκράνης, Καδόπουλος Ε., Χριστοφορίδης, Γιώντης, Δήμου, Καραγιάννης, Χατζημιχάλης, Παγωνίδης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (77΄Βλασίδης).

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Χρήστος Χρηστούδης): Ντινούδης, Νάκος, Καμπακίδης, Γενηκομσίου, Μυλωνάς, Μπαχτσεβανίδης, Χαρχάλης, Καπετανίδης, Καδόπουλος Χ., Νικολαίδης (80΄Καράμπελιάς), Τζιρατούδης (86΄Χρηστίδης), Δαρβούδης.