Γ’ Εθνική: Διατήρησε το αήττητο, μπορούσε και τη νίκη στο Κοκκινόχωμα ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Το αήττητό του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διατήρησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που δεν ηττήθηκε για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά μένει με την πικρία ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στον Έβρο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Άλλωστε η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ στο 58ο λεπτό δυνατό σουτ του Φλώρου, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει για πολύ το προβάδισμα αφού 12 λεπτά αργότερα, ο Μαρκόπουλος με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Φυσέκη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι δε γενικές γραμμές δεν είχε φάσεις και με εξαίρεση τα γκολ, θα το ξεχάσουν γρήγορα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Κοκκινόχωμα.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (55 Γεωργαντέλης), Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος (46 Καρλόπουλος), Σπυρίδης (46 Μουρατίδης), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης (91 Καραπατσιάς), Ελληνίδης, Μαμούτ (78 Γκαϊντατζής), Φλώρος (88 Θεοδωράκης), Αγγελακάκης.