Σοβαρός τραυματισμός Κυριακίδη στη προπόνηση της Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την ομάδα της Ξάνθης με ένα απρόοπτο καθώς ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης αποχώρησε λόγω τραυματισμού, που το μέγεθος του θα εξακριβωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στον δικέφαλο και μετά την μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς, που φαίνεται όμως ότι είναι σοβαρή, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κομεσίδης και Λουσέρο. Τέλος, απουσίαζαν από την προπόνηση ο διεθνής Ρούντι και ο στρατευμένος Γούτας.

Στα της προπόνησης της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 10:00 στα γήπεδα του προπονητηρίου της ξανθιώτικης ΠΑΕ στα Πηγάδια και ξεκίνησαν τις ασκήσεις του προγράμματος. Στο ξεκίνημα υπήρχε προθέρμανση και ενδυνάμωση, ενώ η συνέχεια περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό αγωνιστικό χώρο που σκοπό είχαν την βελτίωση στην κατοχή μπάλας. Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι η Θρακιώτικη ομάδα δούλεψε πάνω στα τελειώματα φάσεων, την επιθετική ανάπτυξη και τις στατικές φάσεις.