Photos: Με έξι Θρακιώτες αναχώρησε το τσάρτερ της Εθνικής για Ελσίνκι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Με έξι Θρακιώτες να επιβαίνουν στο τσάρτερ της Aegean, αναχώρησε στις 3.15 το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το Ελσίνκι όπου θα δώσει το βράδυ του Σαββάτου το κρίσιμο, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, παιχνίδι της Ελλάδας με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν από τους πρώτους παίκτες που εμφανίστηκαν στα γκισέ για να παραλάβουν το εισιτήριο και να αφήσουν τις αποσκευές τους, λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, ενώ λίγο μετά μαζί με τον κύριο όγκο των παικτών εμφανίστηκε και ο Πέτρος Μάνταλος.

Από παράγοντες της ΕΠΟ, την αποστολή ακολουθούν ο ξανθιώτης νέος πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Γκιρτζίκης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης. Αντιθέτως, απουσιάζει από αυτή την αποστολή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης, καθώς ακύρωσε την τελευταία στιγμή ακύρωσε τη συμμετοχή του λόγω προσωπικού προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, προσθέστε και τους δύο συνεργάτες του ThrakiSportS που ταξιδεύουμε στην Φινλανδία ακολουθώντας την αποστολή, οπότε έχετε τον πλήρη αριθμό. Εκτός φυσικά και αν μας διαφεύγει κανένας άλλος, που θα τον ανακαλύψουμε στην διάρκεια της πτήσης και θα αναφέρουμε στην πρώτη μας ανταπόκριση από το Ελσίνκι…