Στην Ανόρθωση ο πρώην πασαδόρος του Εθνικού Ν. Αγγελόπουλος

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Στο Κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Πατρινός πασαδόρος, και μέχρι πέρσι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αν και δεν “ακούμπησε” σχεδόν καθόλου,  Νίκος Αγγελόπουλος.

Ο Αγγελόπουλος ακολουθεί τα…βήματα του Πατρινού αρχηγού και ακραίου της ΑΕΚ, Γιάννη Μαντέκα, ο οποίος μετά την ΕΑΠ αγωνίστηκε στην Ανόρθωση για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παμβοχαϊκού, ενώ από πέρυσι συνεχίζει στους «κιτρινόμαυρους».

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Αγγελόπουλος ξεκίνησε το βόλεϊ από τα τμήματα υποδομής της ΕΑΠ αγωνιζόμενος ως ακραίος ακολούθως έπαιξε στην Παναχαϊκή, στον Ολυμπιακό, στην Κηφισιά, στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε προ διετίας στην Παναχαϊκή, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και πέρυσι στις αρχές της περιόδου. Στην συνέχεια μετά από επεισοδιακό διαζύγιο με τους «κοκκινόμαυρους» βρήκε στέγη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά στο τέλος της περασμένης σεζόν έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Εβρου.

Το καλοκαίρι αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και εδώ και μερικές εβδομάδες συμφώνησε με την Ανόρθωση, με την οποία έκανε πρόσφατα το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Μάλιστα σε ένα δεκαήμερο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ο Νίκος Αγγελόπουλος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στην Κύπρο καθώς η Ανόρθωση θα παίξει στο Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Ομόνοια. 

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
Το τμήμα Πετόσφαιρας του Συλλόγου μας, ανακοινώνει την απόκτηση του Ελλαδίτη πετοσφαιριστή Νίκου Αγγελόπουλου. Ο 26χρονος διεθνής με τα χρώματα της Ελλάδας, ύψους 2 μέτρων και 3 εκατοστών, συμμετείχε στο πρόσφατο Europa League. Προηγούμενες ομάδες του νέου πασαδόρου μας ήταν η Παναχαϊκή, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Ευχόμαστε στο Νίκο κάθε καλό με τον φοίνικα στο στήθος!