Τα θετικά της 15νθήμερης διακοπής για τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από τη Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Η αναβολή του πρωταθλήματος λόγω του θανάτου του Κώστα Κατσούλη, αλλά και λόγω των αγώνων της εθνικής με Β. Ιρλανδία και Φιλανδία, δίνει την ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο, να δουλέψει περισσότερο πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, εφαρμόζοντας κάποια πράγματα στο φιλικό με τη Ξάνθη το μεθεπόμενο Σάββατο, αλλά και να δει τους τραυματίες της ομάδας να αναρρώνουν πλήρως και να είναι έτοιμοι μετά απο 2 εβδομάδες για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

 

Στο μέτωπο των τραυματιών στρέφεται η προσοχή και ιδιώς του Φερνάντεζ και του Ρομέου, με το διάστημα των περίπου 20 ημερών να αποδεικνύεται «ζωτικής» σημασίας. Εκτός από τη δουλειά που πρέπει κατά κοινή ομολογία να γίνει κυρίως στον επιθετικό τομέα του Πανθρακικού, οι Θρακιώτες αντιμετωπίζουν ως ευεργετική τη διακοπή των σχεδόν 20 ημερών (κλείστηκε φιλικό με Skoda Ξάνθη το μεθεπόμενο Σάββατο) του πρωταθλήματος. Αιτία είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Μάνζιος κι ευελπιστεί να λυθούν μέχρι να επιστρέψουν στη δράση οι ομάδες της Super League.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής στρέφει την προσοχή του στους Ρομέου που διανύει το τελευταίο διάστημα της αποκατάστασής του προκειμένου να δώσει το «παρών» στα ματς της ομάδας από το τέλος Οκτωβρίου, αλλά και στον Οκάτσι που συμπληρώνοντας πλεον ένα μήνα στην ομάδα θα είναι έτοιμος να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά και στο πρωτάθλημα . Επίσης, επιστροφές αναμένονται και για τους Φερνάντες, Μπαϊκαρά που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών τα οποία και θα έχουν ξεπεράσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι την επόμενη 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν αυτή πραγματοποιηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here