Αισιόδοξος για πρόκριση του Αστερα Τρίπολης ο… “αρχηγός” Μουνάφο

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

– Αισιόδοξος ο πρώην μέσος του Πανθρακικού και σήμερα του Αστέρα Τρίπολης για την πορεία των Αρκάδων στο Europa League, ενόψει της αναμέτρησης με την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη πριν από δύο εβδομάδες, ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League σύμφωνα με τον Αργεντίνο. Ο ίδιος μίλησε στο arcadia-sports πριν από λίγες ημέρες και σχολίασε:για τον συνδυασμό Ευρώπης-Σούπερ Λίγκας: «Δεν είναι εύκολο. Είμαστε παιδιά που πρώτη φορά παίζουμε σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Στα πρώτα παιχνίδια το πληρώσαμε, αλλά ο προπονητής και η διοίκηση μας έχουν πει και μας έχουν εξηγήσει τους λόγους που πρέπει να είμαστε σοβαροί. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, αλλά εμείς είμαστε καλή ομάδα».

Σε ερώτημα για ενδεχόμενη πρόκριση, απάντησε: «Ακόμα είναι νωρίς. Πήραμε καλό αποτέλεσμα στην Τουρκία. Πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια εντός έδρας. το επόμενο με την Παρτιζάν είναι σημαντικό. Μπορούμε να περάσουμε. Έχουμε περάσει τη Μάιντς και την Μακάμπι, έχουμε πάρει βαθμό στην Τουρκία και φυσικά μπορούμε. Θα το παλέψουμε».

Για την Σούπερ Λίγκα είπε: «Πάμε σιγά σιγά παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να φτάσουμε με καλούς βαθμούς μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά να συγκεντρωθούμε εκεί».

Τέλος, για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, απάντησε όταν ρωτήθηκε: «Ήταν ένα ωραίο δώρο για μένα. Δεν ήταν ο Ουσέρο, ο Ζησόπουλος, ο Κουρμπέλης, ο Μπαντής και χάρηκα που το φόρεσα. Είμαι δύο χρόνια εδώ αλλά προσπαθώ να βοηθήσω έξω και μέσα από το γήπεδο την ομάδα. Ευτυχώς κερδίσαμε γιατί αν δεν κερδίζαμε δεν θα το φόραγα πάλι».