Πανηγυρική αθώωση του προέδρου και των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Αθωώθηκαν από το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου, που κατηγορούνταν για «χρήση πλαστού εγγράφου κατά συρροή» και «υπεξαίρεση».

Όπως είχε αναφερθεί στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι «Δίκη», σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για 247 παραστατικά της ΕΠΣ Έβρου τα οποία είτε δεν υπάρχουν είτε αυτοί που εμφανίζονται να τα υπογράφουν δεν αναγνωρίζουν τις υπογραφές τους, καθώς επίσης και επειδή τα χρήματα των επιχορηγήσεων της ΕΠΟ καταλήγουν σε προσωπικούς λογαριασμούς.

«Μπορεί να μην φαίνεται νόμιμο, αλλά ήταν προς το συμφέρον της Ένωσης και σε κάθε περίπτωση αφήστε να κρίνει η Δικαιοσύνη», είχε σχολιάσει τότε ο κ. Καραβασίλης σε τηλεφωνική παρέμβασή του, εξηγώντας ότι όλες οι καταγγελίες έχουν γίνει «για ψηφοθηρικούς λόγους» και υποστηρίζοντας ότι «με τον τρόπο αυτό η ΕΠΣ δεν έχασε αλλά κέρδισε χάρη στους τόκους».

Μετά από δύο αναβολές, η υπόθεση έφτασε τελικά στο ακροατήριο και όπως έγινε γνωστό, μετά από πρόταση του εισαγγελέα που έκανε αποδεκτή και η έδρα, τα στελέχη της ΕΠΣ Έβρου αθωώθηκαν καθώς προφανώς δεν αποδείχθηκαν τα όσα τους καταλογίζονταν, αλλά αντιθέτως έγιναν δεκτά τα δικά τους επιχειρήματα ότι με τον τρόπο αυτό υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα της Ένωσης.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ