Με φιλικό κόντρα στον Ηρακλή το ντεμπούτο του Λουτσέσκου στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–   Η αναβολή των αγώνων της προσεχούς αγωνιστικής λόγω του πένθους για τον θάνατο του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά οδήγησε την Ξάνθη να κινηθεί άμεσα και να κλείσει φιλικό παιχνίδι.

 

Αντίπαλος βρέθηκε εύκολα. Είναι ο Ηρακλής, που επίσης προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, η οποία παίρνει νέα αναβολή μετά από αυτήν την εξέλιξη και πάει κατά τα φαινόμενα για το σαββατοκύριακο 11 και 12 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ξάνθης στα Πηγάδια με ώρα έναρξης στις 16.00. Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους της Ξάνθης που προγραμμάτιζαν να περάσουν ποδοσφαιρικά εκείνο το απόγευμα, να το πράξουν, έστω και αν απέναντι στην Skoda δεν θα είναι η Καλλονή του Γιάννη Μαντζουράκη αλλά ο Ηρακλής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το παιχνίδι αυτό θα έχει ξεχωριστή αξία. Αφενός θα διεξαχθεί έναν χρόνο μετά τους αγώνες των δύο ομάδων στο κύπελλο και τον πικρό αποκλεισμό της Ξάνθης. Αφετέρου θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης. Έστω και αν αυτό θα είναι σε φιλικό ματς…